kozan.gr: Το Plexi Glass κι ο γύρω χώρος στην κεντρική πλατεία Κοζάνης χρειάζονται εντατική και συχνή καθαριότητα

20 Ιουνίου 2024
19:54

Ένα μέρος που χρειάζεται εντατική και συχνή καθαριότητα είναι εκείνο όπου εκτείνεται το Plexi Glass στην κεντρική πλατεία Κοζάνης  κι αυτό λόγω της συχνής παρουσίας των περιστεριών που  έχουν γεμίσει τα  πάντα με κουτσουλιές.

Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση, για την οποία όμως οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης, που μας έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν με επιτυχία και τέτοιες καταστάσεις,   θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτές τις επιφάνειες και να τις κρατήσουν όσο γίνεται πιο καθαρές διότι είναι μέρες που η κατάσταση είναι απελπιστική και δε μπορεί να ακουμπήσει άνθρωπος.

5 σχόλια

  • Α τώρα μας ενοχλούν και τα περιστέρια…μάλιστα…το πλεξι Γκλας είναι εκεί ακριβώς για να οριοθετεί το μέχρι που κινούμαστε χωρίς κίνδυνο. Δεν είναι εκεί για να το ακουμπάμε. Γιατί αν το ακουμπάμε θα γεμίσει δαχτυλιες γεμάτες μικρόβια και θα θέλει πάλι καθάρισμα. Συν του ότι δεν είναι εκεί για να στηρίξει το βάρος μας, αλλά για να οριοθετεί μέχρι που μπορούμε να κινηθούμε με ασφάλεια.

    • Tι λες βρε Αινσταιν σοβαρα? ολο εσυ αυτο το σκεφτηκες? στα μωρα που παιζουν εκει πες του που ακουμπουν τις κουτσουλιες πες του να μην ακουμπουν γιατι οριοθετουν και τις υπολοιπες ανοησιες που λες. αινσταιν απο την βαντσα. τα περιστερια μια χαρα ειναι να καθαριζεται το μερος πολυ σωστα τεθηκε το θεμα.

      • Αναγωγέ παλιοχωριατ’ οι παιδικές χαρές είναι για να παίζουν τα παιδιά και όχι όπου σας βολεύει για να τραβάτε τσιγαρες με καφέ…δεν σας χρωστάει τίποτα όλος ο κόσμος επειδή αναπαραχθηκατε και νομίζετε ότι σας ανήκουν όλα. Ορθώς σας απάντησε και ο φίλος από κάτω.

  • Αγαπητέ, τα παιδιά που παίζουν εκεί έχουν και γονείς που δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να αγγίζουν το plexi glass για πολλούς και διάφορους λόγους με κυριότερο αυτόν της ασφάλειας. Για να μη μιλήσουμε για το που αλλού δεν πρέπει να επιτρέπουν οι αμελεις αυτοί γονείς να μπαίνουν/αγγίζουν/παίζουν τα παιδιά τους (βλέπε παρτέρια, συντριβάνι κλπ). Το ζήτημα της καθαριότητας είναι φυσικά σοβαρό αλλά οσο συχνά και να καθαρίσουν, το αποτέλεσμα λίγο θα βελτιωθεί εφόσον τα πουλιά βρίσκονται στο χώρο.

  • Τα αδεσποτα χεζουν και κατουρανε σε καθε γωνια της πλατειας και σας πειραξαν τα plexiglas?? Σοβαρα τωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι