3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027 – Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα

21 Ιουνίου 2024
13:22

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Παντελίδη στην Πτολεμαΐδα, θα πραγματοποιηθεί η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027, προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεωργίου Αμανατίδη.

Όπως ορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Επιτροπή Παρακολούθησης, απαρτίζεται από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των εθνικών αρχών (Υπουργεία, Επιτελικές Δομές, Αρχές Διαχείρισης, Συντονισμού και Πιστοποίησης του ΕΣΠΑ κ.ά.), των φορέων της αυτοδιοίκησης καθώς και οικονομικών και κοινωνικών εταίρων.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και τα μέλη της, μεταξύ άλλων, εξετάζουν την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος, τα ζητήματα που την επηρεάζουν και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των εν λόγω ζητημάτων και ενημερώνονται για θέματα αξιολόγησης, δημοσιότητας και άλλα τρέχοντα θέματα.

Η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027 θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 09:30. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, μεταξύ άλλων, θα γίνει παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του Προγράμματος, ενημέρωση για τον προγραμματισμό των Προσκλήσεων, την αξιολόγηση του Προγράμματος, την πορεία των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων και τα Έργα Στρατηγικής Σημασίας. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις τής Εθνικής Αρχής Συντονισμού επί οριζόντιων θεμάτων και θα ακολουθήσει συζήτηση και παρεμβάσεις από τους εκπροσώπους τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Φορέων που αποτελούν τα μέλη τής Επιτροπής Παρακολούθησης. Τέλος, θα γίνει από Δικαιούχους παρουσίαση έργων που υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» του ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς και τις δράσεις που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο αυτού, σχετικά με το Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2021-2027, τις Επιτροπές Παρακολούθησης, αλλά και πληροφορίες για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΕΣΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, στη διεύθυνση www.pepdym.gr, καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα, στους λογαριασμούς Facebook: @eyddym, Twitter: @eyd_dym, Instagram: @eyd_dym και YouTube:@ESPA_DytikiMakedonia

Ένα σχόλιο

  • Εάν δημιουργήθηκε έστω και μία θέση εργασίας στην περιοχή, εννοείται εκτός από τις επιδοτούμενες, να μας το πείτε.
    Επίσης καλό είναι να κάνετε μια σύγκριση του συνόλου της μισθοδοσίας σας σε σχέση με τα χρήματα που φέρατε στην περιοχή. Να αναφερθεί ποσοστιαία.
    Αυτό είναι ένα σοβαρό κριτήριο που δείχνει τα αποτελέσματα της επιτροπής.
    Όλοι κρίνονται, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για αυτή την επιτροπή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι