kozan.gr: Γ. Κοκκαλιάρης: “Η Κοζάνη – Δυτική Μακεδονία δε θα μείνει χωρίς τηλεθέρμανση”, μας είπε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θοδωρής Σκυλακάκης (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2024
15:03

 

Στην πρόσφατη συνάντηση, στην Αθήνα, των εμπλεκόμενων δημάρχων, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη αναφέρθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης  ενημερώνοντας το Σώμα, γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

8 σχόλια

  • Αμα βασίζεσαι στο τι είπε ο Σκυλακάκης, πάει, παγώσαμε!
    Δεν αρκεί να έχουμε τηλεθέρμανση, πρέπει να είναι και φθηνή. Και όχι από καύση σκουπιδιών της Αθήνας, ε;;;

  • Η φερεγγυότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη!!!!!! Αφού εδώ και 5 χρονια έχουν συνεχώς βελτιωμένο ρεκόρ φερεγγυότητας στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες!!!!!!

  • Ας ετοιμάζουμε τις ξυλοσομπες σιγά σιγά. Εάν όντως κλείσει ο άγιος δημητριος το 25 και αυτοί ακόμη ψάχνονται όλοι καταλαβαίνουμε πως θα καταλήξει το έργο” μου είπε ,του είπα ,μας είπαν οι άλλοι “

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι