Ημαθία: Μια γυναίκα νεκρή και δυο τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία

21 Ιουνίου 2024
15:33
Κανένα σχόλιο

Μια 29χρονη γυναίκα νεκρή και δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στο τμήμα διασταύρωσης Βέροιας – Κλειδίου γύρω στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κλειδί μεταξύ διασταύρωσης Νησελίου και ΣΕΑ Πλατάνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Σκοπίων στο οποίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας το οποίο οδηγούσε 74χρονος.

Από τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα εξετράπησαν από την πορεία τους και επέπεσαν επάνω στα στηθαία του δρόμου δεξιά και αριστερά.

Στο σημείο κατέφθασε δύναμη της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο με Σκοπιανές πινακίδες από το οποίο ανασύρθηκαν τρεις γυναίκες τραυματισμένες.

Η μία εξ αυτών, 29 ετών, κατέληξε.

Τραυματισμός αναφέρεται και στον οδηγό του αυτοκινήτου που αρχικά συγκρούστηκε.

Για αρκετή ώρα στο σημείο η Τροχαία εφάρμοσε έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα καθώς η κυκλοφορία γινόταν με ιδιαίτερη δυσκολία στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Βέροιας.

Το είδαμε στο verianet.gr

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – emvolos.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: www.rthess.gr

 




Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι