kozan.gr: Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: “Μαρτυρική, λόγω ζέστης, η κατάσταση, σήμερα Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στο Τμήμα Μαιευτικής – Δεν υπάρχει κλιματισμός στις αίθουσες”

21 Ιουνίου 2024
16:51

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κλιματισμός στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στο Τμήμα Μαιευτικής  στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ στην Πτολεμαίδα καταγγέλλει αναγνώστρια του kozan.gr. Όπως αναφέρει: “Η κατάσταση σήμερα, λόγω υψηλών θερμοκρασιών, ήταν μαρτυρική και στην αίθουσα οπού διεξαγόντουσαν οι εξετάσειςοι περισσότεροι ήταν με βεντάλιες ενώ είχαμε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο φοιτήτριας. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει μια στοιχειώδης κλιματιστική μονάδα στους χώρους όπου υπάρχουν τόσα άτομα ή έστω ανεμιστήρες. Είναι δυνατόν εν έτη 2024 οι φοιτητές/τριες του τμήματος πέραν των δυσκολιών των εξετάσεων να έχουν να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες. Μεσω του kozan.gr καλώ τις Πρυτανικές Αρχές ή και οποιονδήποτε άλλο αρμόδιο να αναλάβει δράση και να δώσει μια λύση. Άνθρωποι είμαστε”.

8 σχόλια

  • Αυτά συμβαίνουν ότι δημιουργείς σχολές και τμήματα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις, μόνο γνώμονα το τοπικό συμφέρον της κάθε περιοχής, η σχολή της πτολεμαιδα είναι αποκομμένη από την ακαδημαϊκή κοινότητα της περιοχής και απομονωμένη. Τα πανεπιστήμιο πρέπει να μην σπάει και να είναι σταθερά και συλλογικά σε μια περιοχή που δημιουργεί πραγματική ακαδημαϊκή κοινότητα. Αυτό μετά κατακερματισμένα ΑΕΙ σε 4 περιοχές για να δουλεύουν γκαρσονιέρες και σουβλατζίδικα μόνο στην Ελλάδα το έχω συναντήσει.

      • Βγες λίγο παραέξω από το χωριό σου να δεις πως είναι τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά campus, με φοιτητικές εστίες, αθλητικές εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις και όχι σε ένα παλιό κτίριο γυμνασίου.

        • Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά.
          Οι Κοζανίτες παίρνουν κατά μέσο όρο ανά οικογένεια εισόδημα περίπου 800€ και πουλάνε θεωρίες να κλείσουν οι σχολές των άλλων πόλεων.
          Να κλείσουν οι σχολές στην Κοζάνη και να μεταφερθούν στις άλλες πόλεις.
          Πόσο θα τους αρέσει αυτό;

  • Δηλαδη εμεις που δεν εχουμε κλιματιστικα στα σπιτια μας δεν εχουμε τη δυνατοτητα τι πρεπει να κανουμε;
    αυτο ειναι το οικονομικο θαυμα της κυβερνησης.και τα σπιτια μας εχουν 33 και 34 βαθμους,μπορουμε να παρουμε να βαλουμε κλιματιστικα; και αντε τα πηραμε εχουμε τη δυνατοτητα να τα αναψουμε με την τιμη που εχει το ρευμα;
    αυτα τα γραφω γιατι οι φοιτητες ,οι νεοι και οι αγροτες δωσανε το περιφημο 41 %.

  • Ναι αλλά στην είσοδο της πόλης, να μια ταμπέλα “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”. Έδιωξαν ένα λύκειο της πόλης, για να φιλοξενήσουν το πανεπιστήμιο. Και τώρα παιδεύονται και το πανεπιστήμιο και το λυκειου. Αυτοί είμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι