Κοάνη: Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για περιστατικά ηχορύπανσης

22 Ιουνίου 2024
03:35

 Και μιας που ξεκίνησε το καλοκαίρι και θελήσαμε να δροσιστούμε με φυσικό τρόπο ήτοι ανοιχτές μπαλκονόπορτες και παράθυρα, κάποιοι είναι αποφασισμένοι να διαταράσσουν την φυσιολογική ησυχία της πόλης καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας και ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες είτε με τα μηχανάκια τους (πλειοψηφία) είτε με τα αυτοκίνητα τους.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τους οδηγούς ούτε να τους πείσω να σέβονται τους υπολοίπους.

Φαντάζομαι ότι σίγουρα κάποιοι καλούν το 100 αλλά από όσο παρατηρώ αποτέλεσμα δεν βγαίνει.

Και επειδή έχει καταντήσει φυσιολογικό οποιοδήποτε πρόβλημα του πολίτη να παίρνει την δέουσα έκταση μέσω των τοπικών ΜΜΕ, μετα απο αυτό ας πράξει αναλόγως η αρμόδια υπηρεσία.

24 σχόλια

  • και των σκυλιών αδέσποτων και όχι μόνο τα δεσποζωμενα των ευσισθητων ενοχλούν πολύ περισσότερο!!!! στις6βεταντεςκα

    • Οι τσιριδες σου για τα σκυλιά ενοχλούνε. Που βρήκες να πετάξεις την εμμονή σου σε άσχετο θέμα. Χωριατ’

        • Οδηγίες στο χωριό σου που νόμιζες πως έκανες κουμάντο…κεραμιδ δεν είχατε, κοιμοσασταν στις στάνες με τα καημένα τα ζα και τα περιττώματα τους και σας φταίνε τα σκυλιά που άθελα τους σας θυμίζουν το κόμπλεξ της καταγωγής σας ..άρς και πίσω στο χωριό σ’ που σε φιλοξενούμε στην πόλη και θα μας πεις και τι να κάνουμε… συνεχώς επιβεβαιώνετε μερικοί το “δώσε θάρρος στον χωριατ’ …”

  • Γενικότερα ελλειπής έλεγχοι αλλά αυτό με τις εξατμίσεις και τη μουσική στη διαπασών έχει ξεφύγει … Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα

  • Κι εμείς που μένουμε στην ευρύτερη περιοχή των 2ου-5ου γυμνασίων αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα ηχορρύπανσης κάθε βράδυ και μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης και στο πάρκο υπάρχει το ίδιο θέμα (φωνάζουν, σπάνε μπουκάλια ή μαρσαρουν μέσα στο πάρκο με τα μηχανάκια)… Κατά καιρούς πέφτει και ξύλο μεταξύ τους.

    Άλλο ένα εφιαλτικό καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε.

  • Μια απόφαση είναι για την τροχαία να βγει μερικές μέρες στοχευμένα τις βραδινές ώρες, σε συγκεκριμένα σημεία όπως στον κόμβο στον Χλιάπα και μετά θα ησυχάσουμε για ένα διάστημα.

  • Οσοι συλλαμβανονταο, τουσ αλυσοδενουμε στα 4 γυμνους κοινη θεα… τους χωνουμε την εξατμιση εκει που ξερουμε… και γκαζονουμε τερμα… μεχρι να του βγουνε αποντο στομα…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ

  • ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΙΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ.

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΗΞΕΡΑΝ !

  • Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ στην περιοχή της γέφυρας στην έξοδο για Σέρβια…. κάθε χωριατούλη με παπάκι ξυπνάει όλη την περιοχή γιατί γουστάρει εξάτμιση πολυβόλο…
    Και δεν κουνιέται φύλλο. Η τροχαία σε γράφει για 5 χιλιόμετρα υπέρβαση ταχύτητας και τα καγκούρια αλωνίζουν

  • Τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες που όλοι έχουμε ανοιχτά παράθυρα μέρα νύχτα, φαίνεται πόσο αδιαφορούν κάποιοι για τον συνάνθρωπο. Είμαστε λίγο ζώα τελικά σαν κοινωνία, δεν σκεφτόμαστε λίγο παραπέρα. Η ησυχία κυρίως το βράδυ είναι σημαντικό αγαθό, και επιβάλλεται οι υπεύθυνοι να φροντίσουν για την εφαρμογή της κοινής ησυχίας.

    • Δεν ασχολείται κανένας με αυτά , μόνο κανένα μπλόκο με ραντάρ για να μαζέψουν κανενα ευρώ ,για την ηρεμία και την ασφαλή κυκλοφορία του πολίτη στην πόλη τίποτα.

  • Με τα σκυλιά στα μπαλκόνια τι γινεται; Που δεν μπορούμε να κλεισουμε μάτι με τα γαυγίσματα; Οι ιδιοκτήτες τους δεν σέβονται τίποτα.

  • Περιοχή Παύλου Χαρίση-Δαβάκη-Ψαρρών μια απ’ τα ίδια κάθε βράδυ. Κι ένας συγκεκριμένος έρχεται να πάρει στροφές με τις μπάντες, αδιαφορώντας αν θα πατήσει κάποιον. Η Τροχαία φυσικά δεν εμφανίζεται ποτέ, ξέρει μόνο να κρύβεται στο Σπινάρη ή στο Γηροκομείο, για να μαζεύει χρήματα για το ντοβλέτι.

    • Έχεις δίκιο, σ αυτή την περιοχή γκαζωνουν επίτηδες όλα τα πειραγμενα μηχανάκια στις ανηφόρες για να σκάνε οι εξατμίσεις και να μένουμε όλοι στον τόπο…την ανηφόρα για το αφύλακτο υπαίθριο θέατρο την ανεβαίνουν όλοι παρανόμως ανάποδα, γιατί βολεύονται και για να κάνουν περισσότερο θόρυβο. Και στον Δημοτικό Κήπο και στο Θέατρο που είναι αφύλακτα στο έλεος- εδώ και χρόνια από τους προηγούμενους καταστροφείς του Δήμου-τα βράδια η φασαρία με αμάξια /μηχανάκια/ μεθυσμένους/ ουρλιαχτά/ μουσικές και ότι άλλο σκεφτούν να κάνουν η κατάσταση είναι αφόρητη…πριν δύο τρία χρόνια που είχα ρωτήσει, η τροχαία ισχυρίστηκε ότι βάζει πρόστιμα για πειραγμενες εξατμίσεις αλλά δεν βλέπω κανένα αποτέλεσμα….

      • 6 μήνες έκλεισε η καινούργια Δημοτική αρχή….ακόμα η προηγούμενη σε φταίει; Άντε να δούμε με αυτούς που ψήφισες πόσα θα λυθούν;;;;

        • Δημιούργησαν τόσες εκατοντάδες προβλήματα οι δικοί σου οι προηγούμενοι, που δεν φτάνουν ούτε 100 χρόνια επόμενων δημοτικών αρχών για να τα λύσουν…και ενώ τα βλέπεις ακόμα τους στηρίζεις απαντώντας ξεδιαντροπα…μόνο αν σου εξυπηρέτησαν όλα τα συμφέροντα εξηγείται τέτοια πορωση και εθελοΤΥΦΛΩΣΗ (ούτε καν εθελοτυφλια).. τώρα τράβα πες τους να προσπαθήσουν να διορθώσουν έστω και κάτι λίγο από αυτά που κατάστρεψαν και άσε το θράσος να απαντάς κιόλας…αλλά το θράσος είναι το πρώτο μάθημα που σας έμαθαν οι δύο προηγούμενοι, άντε να το ξεμαθεις τωρα και να πρέπει να ανακαλύψεις την αξιοπρέπεια να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις… μαλλί…συνεχίστε να κάνετε ότι δεν συνέβη τίποτα και θα πάτε εκεί που σας αξίζει, ακόμα πιο κάτω στον πάτο της ανυπαρξίας..

  • Μια ερώτηση προς τον αρμόδιο της Τροχαίας Κοζανης:
    Οι κομμένες εξατμίσεις στα μηχανάκια επιτρέπονται;

    Μόνο εμείς ακούμε τον χαμό που κάνουν;

    Υ. Σ.
    Πλατεια Σκρ’κας – Αγίου Νικάνωρα γίνεται πάρτυ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι