Σιάτιστα: Σωματείο Εργατών Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος

22 Ιουνίου 2024
12:07
Κανένα σχόλιο
Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης των αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και την Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος.

Με αισιοδοξία και δύναμη για τους νέους αγώνες στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης του κλάδου, της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι με την ανεργία στο 60%, την αναζήτηση εργασίας σε όλη την Ελλάδα δουλεύοντας σεζόν ή στα διαλογητήρια φρούτων της Ημαθίας.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα, την ανασφάλιστη και μαύρη εργασία, το γεγονός ότι οι γουνεργάτες στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είναι οι μόνοι που δεν επιδοτήθηκαν, δεν πήραν το παραμικρό ποσό ενίσχυσης στο εισόδημά τους, ενώ οι επιχειρηματίες του κλάδου χρηματοδοτούνται, δανειοδοτούνται, επιδοτούνται, πήραν μέρος στις εκλογές και εμπιστευτήκαν το συνδυασμό Ταξική Ενότητα που στάθηκε δίπλα τους όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ψήφισαν 187 Γουνεργάτες

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν:

1. Καφάση Αναστασία

2. Καλαμπούκα Σωσάννα

3. Γράβας Βασίλειος

4. Λέγκος Κωνσταντίνος

5. Στάθη Αφροδίτη

6. Μεσημέρης Θεόδωρος

7. Τσιόκανου Δήμητρα

Για το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης:

1. Καφάση Αναστασία

2. Καλαμπούκα Σωσάννα

3. Γράβας Βασίλειος

4. Στάθη Αφροδίτη

Για την Ομοσπονδία (ΟΕΚΙΔΕ)

1. Καφάση Αναστασία

2. Τσιαούσης Αλέξιος

3. Γράβας Βασίλειος

4. Τσιόκανου Δήμητρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι