kozan.gr: To spot, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Λ. Μεταξά, για το ChangerZ Youth Festival, που θα διεξαχθεί 4-7 Ιουλίου, στο μαγευτικό σκηνικό του Φράγματος Περδίκκα Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα

25 Ιουνίου 2024
08:21

To spot, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Λ. Μεταξά, για το ChangerZ Youth Festival, που θα διεξαχθεί 4-7 Ιουλίου, στο μαγευτικό σκηνικό του Φράγματος Περδίκκα Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα.

11 σχόλια

  • Όλα τα σποτ του Δήμου πλέον έχουν το ίδιο στυλ και χρώμα: “ΚΙΤΣ” λέγεται!
    Αλλά για να καλύψουν την απόλυτη απραξία και την κατρακύλα της πόλης αρκούνται στην τακτική “άρτου και θεάματος”. Αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη η δημοτική αρχή για την εξέλιξη της πόλης.

  • Πολύ ωραίο το σποτ με γέλιο και κέφι, μπράβο σε όλους σας και στον πρόεδρο του Περδίκα,καλή επιτυχία να έχετε και εννοείται θα παρευρεθούμε εκεί.

  • Φτάνει με το υποτιθέμενο χιούμορ . Σοβαρότητα μηδέν σε αυτόν τον Δήμο!
    Γέμισε ” ηθοποιούς” η Πτολεμαΐδα.

  • Η τιμή της τηλεθερμανσης φέτος θα είναι 125% πάνω από πέρυσι.
    Η πιο επικίνδυνη δημοτική αρχή στην ιστορία της πόλης συνεχίζει να έχει παρωπίδες σε ότι έχει να κάνει με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει η πόλη μας, πριν καταλήξει να γίνει χωριό. Ο κοινοτάρχης αφήνει τον μασέρ να παριστάνει τον σκηνοθέτη (σύζυγο της Δέσποινας κατά τη δήλωση του στο προεκλογικό σποτ του) να δίνει ρόλο σε άνθρωπο που έγινε αιρετός μπας και βρει καμιά κοπέλα. Άλλωστε τα αλισβερίσια τους τα είδαμε και προεκλογικά. Κύριε αμανάτιδη μαζέψτε τον αυτόν με τις μπίρες.
    Εκτός και αν στο χαρτοφυλάκιο του, του έχετε αναθέσει την ψυχαγωγία των πολιτών , γιατί πραγματικά όλο αυτό είναι μόνο για γέλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι