kozan.gr: O Γιώργος Σβωλης διαμαρτύρεται διότι ενώ έχει παρθεί απόφαση από το Δ.Σ. Κοζάνης, εδώ κι ένα μήνα, καθυστερούν να αλλάξουν τα αυτοκόλλητα σε πινακίδα φορτοεκφόρτωσης (Βίντεο)

25 Ιουνίου 2024
12:18

O Γιώργος Σβωλης διαμαρτύρεται διότι ενώ έχει παρθεί απόφαση από το Δ.Σ. Κοζάνης, εδώ κι ένα μήνα, καθυστερούν να αλλάξουν τα αυτοκόλλητα σε πινακίδα φορτοεκφόρτωσης.

5 σχόλια

  • Τα παράπονα οχι στον δήμαρχο όπως λένε,αλλά στο δελτίο τύπου του Δήμου
    Αυτό τα λύνει όλα κατά την άποψη αυτού που το συντασσει

  • Δημοτική σύμβουλοι Αντιδήμαρχοι ακόμα και ο Δήμαρχος μόνο φωτογραφίες και βόλτες είναι, αυτοί νομίζουν ότι με ένα πινέλο και με μία μπογιά μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα του πολίτη. Κοιμηθήκατε πάλι. Σας ψήφισα κιόλας χαμένα χρόνια πάλι, ότι πάθαμε με Τσίπρα τα ίδια παθαίνουμε τώρα πιστέψαμε στην αλλαγή. Δεν βαριέσαι συνηθισμένοι ήμαστε. Καθένας για την πάρτη του μαζί με τούς αυλικούς του.

  • Δηλαδή αν οι πελάτες βρίσκουν πάρκινγκ, θα βρίσκουν ως δια μαγείας και λεφτά για να ψωνίσουν; Τα λεφτά είναι το πρόβλημα, όχι το πάρκινγκ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι