kozan.gr: Ανακοινώθηκε τo think tank μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – Συμμετέχει η Άννα Σιβίλογλου από το Τσοτύλι Βοΐου

25 Ιουνίου 2024
23:24
Κανένα σχόλιο

Τα μέλη του Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Πρόκειται για ανθρώπους με βαθιά γνώση των ζητημάτων της μετανάστευσης, με άμεση γνώση της κατάστασης «στο πεδίο» αλλά και στη νομική του διάσταση, ενώ δύο από τα μέλη του είναι πρόσφυγες οι ίδιοι με ενεργό δράση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των προσφύγων και μεταναστών.

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν συγκεκριμένα οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, Άννα Σιβίλογλου, Νικόδημος Μάϊνα Κινυούα και Μάρκος Παπακωνσταντής.

Άννα Σιβίλογλου από το Τσοτύλι Βοΐου 

Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει επιμορφωθεί στην διαπολιτισμική εκπαίδευση και γνωρίζει άπταιστα Τουρκικά. Έχει εργαστεί σε δομές ασυνόδευτων ανηλίκων ως εκπαιδευτικός, σε πρόγραμμα στέγασης οικογενειών αιτούντων άσυλο και σε πρόγραμμα κοινωνικής και εργασιακής ένταξης γυναικών προσφύγων χρηματοδοτούμενα από την Ύπατη αρμοστεία για τους πρόσφυγες και το υπουργείο μετανάστευσης και Ασύλου. Δραστηριοποιείται ενεργά στο πεδίο του μεταναστευτικού από το 2015.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι