Το ευχαριστώ της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» για τη Δωρεά Οργάνων του 62χρονου

26 Ιουνίου 2024
10:34

 

 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν από 62χρονο δότη, τα ξημερώματα της Τρίτης 25/06/2024.

Η Διοίκηση, εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 62χρονου και παράλληλα λέει το δικό της “ευχαριστώ” για την μεγαλοψυχία της να προσφέρει ζωή, μέσα από τη δωρεά οργάνων, σε συνανθρώπους μας.

Επίσης, ευχαριστεί το προσωπικό της ΜΕΘ, το Αναισθησιολογική τμήμα, την ομάδα του Χειρουργείου για την άριστη συνεργασία και πραγματοποίηση όλων των διαδικασιών της δωρεάς οργάνων, το ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό τμήμα Κοζάνης για τη μεταφορά των μοσχευμάτων. Καθώς, και τις χειρουργικές ομάδες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την αφαίρεση των νεφρών, του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου για την αφαίρεση των κερατοειδών και την εξειδικευμένη ομάδα(Ρώμης) Ιταλών ιατρών για την αφαίρεση του ήπατος.

Ο γενικός συντονισμός έγινε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ), τη συντονίστρια μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, και την Ομάδα Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου.

 

 

Από τη Διοίκηση

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Χθες το βράδυ, βρέθηκα στα επείγοντα του νοσοκομείου για έναν δικό μου άνθρωπο και χάλασε τον κόσμο ένας πολίτης που απαιτούσε από τις νοσοκόμες να του κάνουν κάποια ένεση ενώ αυτές προσπαθούσαν να του εξηγήσουν – αν κατάλαβα καλά – ότι δεν μπορούν να πάρουν τέτοια ευθύνη χωρίς να γνωρίζουν από ποιον γιατρό ήταν η εντολή.
    Παραδίπλα ήταν ασθενείς σε δύσκολη κατάσταση και η όλη φασαρία μας ενόχλησε όλους.
    Μήπως θα πρέπει να λάβει η διοίκηση μέριμνα ώστε τέτοιοι αγενείς πολίτες να αντιμετωπίζουν αι άμεσα ώστε να μην διαταρασσεται η ησυχία που είναι απαραίτητη σε ένα νοσοκομείο;
    Επισκεφθείτε ιδιωτικές σοβαρές κλινικές και θα αντιληφθειτε ότι όποιος υψώσειι την φωνή του, μαζεύεται πάραυτα.

  • ΠΑΝΑΞΙΟΙ.ΟΜΩΣ Κ.Δ/ΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ Η ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕΠΟ Ή ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι