Ο Ηλίας Θεοχάρους από το ΓΕΛ Νεάπολης του Δήμου Βοΐου διακρίθηκε ανάμεσα σε πληθώρα άλλων και θα αποτελέσει μέρος της Εθνικής Αποστολής που θα συμμετάσχει στον «35ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες»,

26 Ιουνίου 2024
10:58

Ο μαθητής μας Ηλίας Θεοχάρους στις 18/06/2024 υπέβαλε εργασία στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας διά της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, με την βοήθεια της καθηγήτριας χημείας του σχολείου μας κας Γκούζου Στέλλας, υποψήφιας Διδάκτορος του Α.Π.Θ..

Η εργασία με τίτλο « Σχηματισμός οργανικής ένωσης με ιοντικό δεσμό» διακρίθηκε ανάμεσα σε πληθώρα άλλων και ο μαθητής μας θα αποτελεί μέρος της Εθνικής Αποστολής που θα συμμετάσχει στον «35ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Ευχόμαστε στον Ηλία κάθε επιτυχία και το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή μαθητών σε διαγωνισμούς νέων επιστημόνων αποτελεί πολύτιμο και μεταμορφωτικό βήμα στην ακαδημαϊκή και προσωπική τους ζωή. Παράλληλα, εξαίρουμε την σημαντική ενθάρρυνση και εμπιστοσύνη που επέδειξε η καθηγήτρια του ως προς τις ικανότητες του, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην απαραίτητη αυτοπεποίθησή του για να συμμετάσχει και να διαπρέψει στον διαγωνισμό.

Τέλος, η αφοσίωση, ο χρόνος και η ενέργεια που αφιερώνουν οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων, για να καθοδηγήσουν τους μαθητές τους είναι μείζονος σημασίας και πρέπει με κάθε τρόπο υποστηρίζονται στο πολύτιμο έργο τους.

Η Διευθύντρια Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Αναστασία Πάτσιου

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο μαθητή αλλά και την καθηγήτρια, ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με διαγωνισμούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι