Τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης επέστρεψαν

26 Ιουνίου 2024
14:59
Κανένα σχόλιο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Κοζάνης άνοιξε και πάλι την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους (παιδιά που φέτος τελείωσαν το νηπιαγωγείο μέχρι και παιδιά που φέτος τελείωσαν το δημοτικό)

Η Αίθουσα Τέχνης, όπου έγινε η πρώτη συγκέντρωση, «πλημύρισε» από παιδικά χαμόγελα και ζωντάνια. Τα πρόσωπά τους έλαμψαν από χαρά και ικανοποίηση που ήρθε επιτέλους η ώρα τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια να «ανοίξουν την αυλαία τους».

Και η ώρα αυτή ήρθε. Σήμερα ξεκίνησαν και πάλι τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Σήμερα επιβεβαιώνεται στην πράξη και πάλι, ένας από τους λόγους ύπαρξης και λειτουργίας του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου.

Μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Παραγωγής και παρά τα πολλά και σοβαρά εμπόδια, ο πρόεδρος κ. Μάστορας ενθάρρυνε, πίστεψε και στήριξε με θέρμη την επαναλειτουργία των Θερινών Θεατρικών Εργαστηρίων για παιδιά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Μέσα από τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την έκφραση αλλά και την συνεργατικότητα, να οξύνουν την κρίση τους, να εξασκήσουν την συγκέντρωση και προσοχή τους, μέσα από παιχνίδια, θεατρικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.

Με την υπευθυνότητα, το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, οι έμπειροι εμψυχωτές του έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων.

Τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. λειτουργούν σε καθημερινή βάση, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, κατά τις ώρες 9:30-13:30 για τις εβδομάδες 26-06 έως 02-07, 03-07 έως 09-07, 10-07 έως 16-07, 17-07 έως 23-07, 24-07 έως 30-07 και 31-07 έως 06-08.

Για τη διευκόλυνση των γονέων/κηδεμόνων ώρα προσέλευσης και ώρα αναχώρησης των παιδιών, μισή ώρα πριν και μετά τη λήξη του ωραρίου των εργαστηρίων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και στη γραμματεία του, στην Αίθουσα Τέχνης.

 

Οι εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης από το γονέα/κηδεμόνα, την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής καθώς και την προσκόμιση μίας πρόσφατης φωτογραφίας του παιδιού.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά βδομάδα (ή 100 ευρώ και τις 6 εβδομάδες)

Τα παιδιά μπορούν να  παρακολουθήσουν από μία εβδομάδα ή όσες επιθυμούν.

Οι εγγραφές πρέπει να γίνονται μέχρι και την προηγούμενη μέρα από την έναρξη του κάθε εβδομαδιαίου κύκλου.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους από μία αλλαξιά ρούχα, καπέλο, νερό και αντηλιακό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και τη Γραμματεία του στο τηλ. 24610-24062  εσωτ.1

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι