kozan.gr: Βόμβας σε Κουζιάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για το θέμα του νέου οικισμού της Ποντοκώμης: “Κοροϊδεύετε και παίζετε επικοινωνιακά” – Η παρέμβαση, στην αντιπαράθεση, και του Δημάρχου Κοζάνης (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2024
20:47

 

Ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης 26/6 στην  ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας κατά τη συζήτηση του θέματος σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών στο νέο οικισμό Ποντοκώμης, ερώτηση που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Κουζιάκης. Η κριτική του τελευταίου προς τη Δημοτική Αρχή  στο συγκεκριμένο ζήτημα, προκάλεσε την “έκρηξη” του Αντιδημάρχοιυ Τεχνικών Υπηρεσιών Κ. Βόμβα ο οποίος τον κατηγόρησε για επικοινωνιακά παιχνίδια κι ότι, με αυτή την τοποθέτηση, κοροϊδεύει (τον κόσμο). Στην αντιπαράθεση μπήκε κι ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης λέγοντας, σε υψηλούς τόνους στον Χ. Κουζιάκη ότι πήρατε τις απαντήσεις και θα τις παίρνετε επί 4,5 χρόνια.

10 σχόλια

  • Η αντιπολίτευση να κάτσει κάτω και να φέρει πρόταση για το πώς θα ακυρώσει και θα διόρθωσει την καταστροφή που η ίδια υπέγραψε και έβαλε ταφόπλακα στον Δημοτικό Κήπο… να σταματήσει να σφυρίζει αδιάφορα παριστάνοντας ότι δεν ξέρει και ότι δεν έγινε ποτέ το τσιμέντωμα στον Δημοτικό Κήπο εξαιτίας τους… και να αφήσει τις οδηγίες και τις παρατηρήσεις σε αυτούς που έχουν αναλάβει μόλις ένα εξάμηνο και καλούνται να διορθώσουν όλα τα αισχη που υπογράψατε και οι δύο προηγούμενοι. Αντί να πάτε να κρυφτείτε για τις καταστροφές που κάνατε έχετε και θράσος να το παίζεται απονομεις του νόμου και των διαδικασιών…

  • Ο Βόμβας δεν έχει ιδέα από έργα και απλά καμπαρντιζει και καλά ως αντιδήμαρχος. Φτάνει. Ας βάλει κανέναν άλλο στη θέση του

  • Ο Κοκκαλιαρης ας πάρει πρώτα άδεια απ’ τον Στάθη πριν μιλήσει. Εκεί είναι η εξουσία και το ξέρει. Ας ρωτήσει να μάθει τι σημαίνει ανδρείκελο, έτσι τον αποκαλούν στο γραφείο του Στάθη.

  • Δεν φτάνει που τόσα χρόνια δεν έχουν προχωρήσει τα έργα στον νέο οικισμό έχουν το θράσος και ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον,κάπου έλεος αν έχετε θάρρος πάρτε τις ευθύνες σας και μην λέτε μόνο μπλα μπλα μπλα κκκκκκκ ,αυτά τα έργα θα έπρεπε είδη να είναι τελειωμένα και ο κόσμος να χτίζει τα σπίτια του,φτάνει με την κοροϊδία πια ,και συν όλα αυτά τα βάζετε και με τους κατοίκους που δεν φεύγουν να πάνε που όταν δεν μπορούν να ξεκινήσουν να χτίζουν, όταν δεν μπορούν να πάνε να μείνουν στο χωριό τους .

  • Μπραβο στον Κουζιακη που τους ξεμπροστιάζει. αυτοι νομιζουν οτι ειναι τουρίστες εκει και οτι τα παντα θα τα φορτωνουν στους προηγουμενους. οι αλλοι κριθηκαν σειρα σου τωρα Βομβα φτανει το παραμυθι.

  • Στήν πιό κρίσιμα 5ετία για την πορεία του Δήμου είχε την ατυχία να είναι δημοτική αρχή που πραγματικά χωρίς ίχνος αντιπολίτευσης είναι κατώτερη των καταστάσεων.
    Άρα ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΟΖΑΝΗ με αντιδήμαρχο τον κύριο Βόμβα!!!!

  • Ο Χαρης κανει αντιπολιτευση μια χαρα, ξερει τα θεματα και τους ζοριζει οταν πρεπει. η δημοτικοι αρχη ειναι μαθητευομενοι μαγοι και οι μαλουτικοι απλα υπάρχουν. Κριμα για τον δημο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.