kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη: Αγέλη με 10 μεγαλόσωμα σκυλιά στην οδό Στεφάνου Σταμκίδη στην Κοζάνη (Βίντεο)

27 Ιουνίου 2024
14:07

 

Αγέλη με 10 μεγαλόσωμα σκυλιά στην οδό Στεφάνου Σταμκίδη (προς Αγ. Παρασκευή) στην Κοζάνη. Τα γαβγίσματα δίνουν και παίρνουν κάθε βράδυ ενώ  πολλοί της γειτονιάς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα σκυλιά πόσο μάλλον με την παρουσία τόσων σε αριθμό φοβούνται να περάσουν από το σημείο.

25 σχόλια

  • Γιατί δεν βγήκε δελτίο τύπου ώστε να αντιμετωπισθεί με επιτυχία το θέμα
    Η μήπως θα βγαίνει δελτίο τυπουβ όταν πρασσειν άλογα ο Δήμος
    Υπομονή

  • Επειδή είμαι κάτοικος της γειτονιάς είναι ακριβώς έτσι και χειρότερα τα πράγματα! Δεν τολμάς ούτε τα σκουπίδια να πετάξεις γιατί οι ‘καλές’ ‘καλές’ κυρίες ταίζουν εκει τα σκυλιά και σήμερα συγκεκριμένα ένας κύριος πέταξε πρωί πρωί το ψωμί δεξιά και αριστερά για να τα ταισει! Ακόμη δεν μας έχουν φάει εμάς έχουμε μέλλον…… ο δήμος φυσικά άφαντος! Πρέπει καθημερινά να μαλώνουμε μαζί τους να μην τα ταίζουν, να μην πετάνε φαγητά παντού τριγύρω, γιατί απαγορεύεται από τον νόμο αλλά κανείς δεν καταλαβαινεί τιποτα!

      • 1. Σταμάτα να τα ταιζεις
        2. Πάρτα σπίτι σου αφού είσαι τόσο συμπονετικός
        3. Μάθε τουλάχιστον να γράφεις ελληνικά

      • Για ποιο λόγο να είμαστε περισσότερο φιλόζωοι και λιγότερο φιλάνθρωποι? Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ βρε ξυπνήστε. Τα ζώα τα δημιούργησε ο Θεός για συγκεκριμένο σκοπό. Δεν είναι τα σκυλιά για να μας τρομοκρατούν.Δεν είναι σωστό όλο αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας. Είναι πραγματικά ντροπή. Δηλαδή τι άνθρωποι είναι μερικοί που μιλάμε για επιθέσεις σκύλων και να μένουν όχι μόνο απαθείς αλλά και να θυμώνουν κιόλας? Αχ εσείς στο δήμο!!!

      • Όταν θα μάθεις μα γράφεις ελληνικά θα σου απαντήσω κατάλληλα! Για την ώρα είσαι επιπέδου κάτω και από τα ζώα!

  • 100% αλήθεια για το συγκεκριμένο σημείο..ούτε τα παιδιά δεν βγαίνουν να παίξουν γιατί φοβούνται..κατάντια..

  • Ας σας δαγκώσουν θα φταίτε εσείς που υπάρχετε και τα φοβάστε
    Οι ζωόφιλοι του Κοκκαλιάρη ξέρουν καλύτερα και έχουν λύσει ήδη το πρόβλημα

  • Εσεις εκει της γειτονιας οργανωμενα να πειτε αυτούς που τα μαζευουν εκεινα τα παρουν η στην αυλη τους ..Οσο για τον δημο τι να πει κανεις?? Η ανυπαρξια και η αδιαφορια εχει παει σ αλλο επιπεδο..Δεν μπορεις να περπατησεις μεσα στην πολη λογω φοβου σκυλιων…Σε ποια αλλη πολιτισμενη χωρα θα το πεις αυτο και δεν θα πεσουν κατω απ τα γελια…θλιψη και οργη

    • σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα οπως λετε τα ζωα τα αγαπαει ο κοσμος ,επισης δεν μπορει ο καθε ενας να τα παρει στο σπιτι η στην αυλη του,ευτυχως υπαρχουν ατομα που τα ταιζουν αλλιως θα πεθαιναν απο διψα και πεινα.οταν το κρατος ειναι ανυπαρκτο ,μην απαιτειτε απο τους ανθρωπους που τα ταιζουν να τα παρουν σπιτι τους ,υπαρχει οριο βασει νομου.απλα σκεφτειτε και εσεις προσωπικα τι θα μπορουσατε να κανετε για αυτες τις ψυχες που δεν φταινε σε τιποτα.δεν θελετε να τα ταισετε οκ ,αλλα οχι και να απαιτειτε να τα παρουν οσοι τα ταιζουν,ψαξτε τη νομοθεσια πρωτα και μετα σχολιαστε.
      ο ανθρωπος εχει κανει ζημια στη φυση οχι τα ζωα.

  • Δεν μιλάμε για φιλόζωους αλλά μαλλον για φιλόσκυλους μόνο!
    Τί δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εκεί στη γειτονιά ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με το να τα ταιζουν !
    Φοβόμαστε να βγούμε έξω, έχουμε παιδιά που καθημερινά περνούν με φόβο από το συγκεκριμένο σημείο!
    Ας τα πάρουν στο σπίτι τους και να τα φροντίζουν αφού τα αγαπάνε τόσο πολύ!

  • εγω λεω να εξαφανισουμε καθε ζωο,να υπαρχουμε μονο εμεις οι ανθρωποι που καταστρεψαμε τη φυση.
    μια ζωη τα σκυλια και οι γατες ηταν σε δρομους και ο κοσμος μεγαλωσε ετσι,τωρα μας πειραζουν τα σκυλια.τα σκυλια και οι γατες θελουν νερο και φαγητο και δεν ενοχλουν κανεναν.σε πολυ σπανιες περιπτωσεις θα ορμηξουν.δωστε αποφαγια βαλτε νερο να πινουν ειναι ψυχες που λιμοκτονουν απο την αδιαφορια των ανθρωπων.
    ευτυχως υπαρχουμε και οι φιλοζωοι που με τα λιγα που μας περισσευουν τα ταιζουμε οσο μπορουμε και εχουμε στα σπιτια μας οσα μπορουμε γιατι δεν μπορεις να εχεις σε ενα σπιτι πανω απο 3 βασει νομου.

  • Μήπως χρειάζεται η συνδρομή του δικηγορικού συλλόγου Κοζάνης για τις ενδεχόμενες αστικές και ποινικές ευθύνες του υπεύθυνου αντιδημάρχου;

    • καλο το σχολιο σου,αλλα πιστεψε με δεν ειναι αστειο,ο ανθρωπος θα φαει θα πιει θα επιβιωσει καπως,τα ζωα ομως ειναι σε μια κατασταση πολυ δυσκολη.εχουμε ψυχη και καρδια εμεις οι ανθρωποι αλλα και αυτα ειναι το ιδιο.μακαρι να ταιζε ολος ο κοσμος τα αδεσποτα ,δεν λεω να αγορασει κανεις τροφες αφου δεν θελει αλλα εστω τα αποφαγια.
      καντε το καλο και ας το δει ο θεος και θα το αναγνωρισει.τα σκυλακια οι γατουλες ειναι ακακα πλασματα ,εκτος μερικων περιπτωσεων,αλλα εξαιτιας αυτων δεν σημαινει οτι ολα τα σκυλια ορμανε σε ανθρωπους.καντε καλο οποιοι μπορειτε.κανεις μην ερθει στο σημειο να μην εχει νερο να πιει με 38 βαθμους,σκεφτειτε αυτα τι κανουν

  • Τα αδεσποτα τα δημιουργει ο ανθρωπος …που πεταει στον δρομο το κατοικιδιο που πηρε να παιξει μαζι του αυτος και τα παιδια του μαλλον …ως λουτρινο …μετα το βαρεθηκαν και το παρατουν ….στον δρομο….Απο την αλλη ο καθε Δημος και ο εκαστοτε Δημαρχος δεχεται ενα σεβαστο χρηματκο ποσον για τα αδεσποτα του Δημου ….απο το κρατος ,το οποιο ,επικουρικα βοηθιεται….για τα αδεσποτα ,απο την Ε.Ε., Ευρωπαικη Ενωση !!! Τι γινοντε αυτα τα χρηματα σε καθε Δημο ;;;;;; Ως συνδημοτης απαιτω να γνωριζω και θελω απαντηση σοβαρη….για το που πανε τα λεφτα …..!!!

  • Ήθελα να ‘ξερα αυτοί που ταΐζουν και το παίζουν φιλόζωοι μακριά από τα σπίτια τους κάποιον συνάνθρωπο τους έχουν βοηθήσει ποτέ;

  • Μου αρέσει που θέλουμε να θεωρουμαστε και Ευρωπαίοι, σε κανένα πολιτισμένο κράτος δε βλέπεις αδέσποτα μονάχα στην Ελλάδα, τη χώρα όαση για κάθε παραβατικό!!!!

    • ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ
      ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

      σε διάφορες επιχειρήσεις η πλειοψηφία χωρίς επαγγελματική έδρα?

  • α) σκυλιά είναι γαβγίζουν τι θες να τιτιβιζουν
    β) ποτέ γίνατε μη εξοικειωμένοι χωριά έχετε πηγαίνετε και έχετε και μαντριά οι περισσότεροι αν όχι εσείς οι παππούδες σας
    γ) όπου θέλω θα ταιζω άμα σου αρέσει. Εσύ ναι μπορεί να μη σε νοιάζει να πεθάνει το σκυλί εμενα με νοιάζει γιατί δεν είμαι σκατοψυχος . Και όχι ανθρώπους δε βοηθάω βοηθά εσύ που την οικογένεια σου δεν βοηθάς.
    δ) όχι σπίτι μου δε θα τα πάρω . Πάρε εσύ τα παιδιά σου σπίτι σου στο κλουβακι που μένεις άμα φοβάσαι. Γιατί με τη δικαιολογία του φοβάμαι οι άνθρωποι έχουν κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα.
    ε) Δεν ειστε μόνοι σας ούτε θα επιβληθείτε όσοι θέλετε να εξοντωθούν τα σκυλιά γιατί σας χαλάνε τη μόστρα η θέλετε να είστε δήθεν. Τα αδέσποτα έχουν δικαιώματα είναι πολίτες και αυτοί σύμφωνα με τον νόμο και την κοινή λογική. Κουμάντο σπίτια σας θα κάνετε όχι σε άλλους.
    στ) Άμα όντως και αποδεδειγμένα είναι κάποιοι επιθετικό ναι να περιοριστεί η να γίνει ότι λέει ο νόμος . Κανείς δεν είναι υπέρ του να κυκλοφορούν λιοντάρια έξω αλλά οι αθώες ψυχές δεν έχουν να χρωστάνε τίποτα.
    Εγώ μια χαρά ταιζω άμα θέλετε ελάτε να τα πούμε. Να δούμε ποιος θα επιβληθεί σε ποιον. Γιατί μεγάλα λόγια λέτε μάγκες είστε από το νετ.
    Και να μη μπλοκαριστεί το σχολιο παρακαλώ.

  • Φηφίσαμε νόμους, για να προστατεύσουμε τα ζώα και κυνηγάμε τους ανθρώπους. Είμαστε πολιτισμένοι κανίβαλοι.
    Τα ζώα θα σε δαγκάσουνε/σκοτώσουνε για βιοποριστικούς νόμους. Ο άνθρωπος θα σε σκοτώσει, για να το ευχαριστηθεί.
    Έρχονται και άλλα παλαβά/απάνθρωπα μέτρα. Για την εφαρμογή τους δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις ένα μικρό ποσοστό εξουσίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι