Σπουδαίοι καλλιτέχνες με συναυλία, λαϊκή βραδιά και ποντιακό θέατρο στην εβδομάδα εκδηλώσεων πολιτισμού ΔΡΕΠΑΝΟ 2024

27 Ιουνίου 2024
09:52
Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 ξεκινά το πενθήμερο των εκδηλώσεων πολιτισμού με την επωνυμία “ΔΡΕΠΑΝΟ 2024”

Σπουδαία ονόματα, όπως η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Ζαφείρης Μελάς, ο Τάκης Βαμβακίδης, συνθέτουν το πολιτιστικό παζλ με συναυλία, λαϊκή βραδιά και ποντιακό θέατρο. 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, χορωδίες, χορευτικά, ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά και σε πρώτη παρουσίαση, πτυχές από την ιστορία του Δρεπάνου και των ανθρώπων του.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της κάθε ημέρας, στις αφίσες παρακάτω, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ σας στο σχετικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=BE64fXtTgvY

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.