Ανοιχτή επιστολή Σωματείου ΔΕΗ “Σπάρτακος”: Το διακύβευμα από το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ είναι σοβαρό και κρίσιμο

27 Ιουνίου 2024
11:38

Ανοιχτή επιστολή Σωματείου ΔΕΗ “Σπάρτακος”: Το διακύβευμα από το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ είναι σοβαρό και κρίσιμο

 

4 σχόλια

  • Πραγματικά μας εκπλήσσεται με όλους αυτούς τους προβληματισμούς που θέτετε κύριοι συνδικαλιστές. ( εσείς πλέον δεν είστε εργαζόμενοι αλλά εκπρόσωποι …….των εργαζομένων γιαυτό σας αποκαλώ κυρίους)
    Αλήθεια μήπως αυτές τις ανησυχίες που τώρα έχετε , μήπως τις είχατε ξεχάσει προεκλογικά { Γραμματέα} και κάνατε τεράστιο αγώνα για να έχει η κυβέρνηση 41%!!!!!!!!
    Σήμερα από ποιους ζητάτε να αναλάβουν πρωτοβουλίες;;;;
    Θα έλεγα από τον νυν περιφερειάρχη;;;; Ναι αλλά ο πρώην που ;;;;;; δεν έχει ευθύνες;;;;
    Αναφέρατε κάπου ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση η Κοζάνη είχε 4 κυβερνητικούς βουλευτές που δεν αντιδράσατε;;;;
    Ξεχνάτε ότι έως τα χθες είχαμε Υφυπουργό Μακεδονίας δικό μας βουλευτή;;; Πού είναι;;;; Τι έκανε;;;;;

    Τέλος πάντων η ανοιχτή επιστολή είναι για τα μάτια. Καλά βεβαίως κάμετε αλλά μην (ψηλώνετε) πολύ γιατί τα δύσκολα ακόμα δεν ήρθανε !!!!
    Καλή δύναμη!!!!!

  • Τωρα σας επιασε ο πονος για την περιοχη;Μη μας σγχωνετε αλλο οτι θα ερημοποιηθει η περιοχη και η ανεργια στα υψη.Καμια πολη δεν επαθε τιποτα απο το κλεισιμο εργοστασιων ιδιαιτερα της μαμας Ελλαδας.Επαθε τιποτα ο Βολος,το Λαυριο κλπ;

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι