Πωλείται καθετοποιημένη αγροτική επιχείρηση στα Πετρανά Κοζάνης

27 Ιουνίου 2024
12:48

Πωλείται καθετοποιημένη αγροτική επιχείρηση στα Πετρανά Κοζάνης. Αφορά αγροτεμάχιο 8 στρεμμάτων εγκατεστημένης καλλιέργειας κερασιών ποικιλίας “regina Gordia ferovian” 9 ετών σε πλήρη παραγωγή. Ο αγρός είναι περιφραγμένος, εύκολα προσβάσιμος και σε άριστη κατάσταση. Μαζί παραδίδεται πλήρης εξοπλισμός φροντίδας και περιποίησης της καλλιέργειας. Μαζί ή/και μεμονωμένα πωλείται: το εργαστήριο μεταποίησης το οποίο βρίσκεται εντός της πόλης της Κοζάνης σε κεντρικό σημείο. Είναι πλήρως λειτουργικό, αδειοδοτημένο και σαν σημείο πώλησης προϊόντων όχι μόνο παραγωγής .Δυνατή η μεταποίηση παντώς τύπου αγροτικών προϊόντων για παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών κουταλιού ,σάλτσας κ.α.. Πληροφορίες στο τηλ.6987147375

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι