Την αισιοδοξία του για τη λειτουργία και το έργο του Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Κοζάνης, με αφορμή τη συζήτηση του προϋπολογισμού του, στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μανώλης Κουτσοσίμος. “Παρότι πρόκειται για μειωμένο προϋπολογισμό, σε σχέση με αυτόν του 2014, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά και θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη”, δήλωσε.
Πέραν αυτού ο κ. Κουτσοσίμος μίλησε και για τη “μετεγκατάσταση” του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών καθώς το κτίριο που προοριζόταν για τη λειτουργία του δεν καλύπτει όπως είπε τη Δημοτική Αρχή και τον Οργανισμό και έτσι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χώρου, που να πληροί τις προϋποθέσεις σωστής ανάπτυξης και λειτουργίας του Ξενώνα.
“Η παρούσα δομή είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είμαστε στη φάση διερεύνησης νέου χώρου. Θέλουμε ένα κτίριο που να εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες μας και να μην είναι προβληματική. Έχουμε βρει νέους χώρους που μας εξυπηρετούν και θα προχωρήσουμε άμεσα στην ανάπτυξη της δομής”, ανέφερε.
Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr