Γιάννης Κοκκαλιάρης για Τηλεθέρμανση: «Χρέη, τιμή και ίδια συμμετοχή, τα θέματα συζήτησης στο ΥΠΕΝ» (Βίντεο)

27 Ιουνίου 2024
20:14

 

Η αντιμετώπιση των συνολικών χρεών των επιχειρήσεων τηλεθέρμανσης, ο καθορισμός της τιμής της τηλεθέρμανσης με ευνοϊκούς όρους αλλά και ο δίκαιος υπολογισμός του ύψους της ίδιας συμμετοχής για τις επενδύσεις που απαιτούνται, αποτελούν τα τρία κρίσιμα ζητήματα που έθεσαν οι Δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου, στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στην Αθηνά με την ηγεσία του Υπουργείου Ενέργειας.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε την 26η Ιουνίου 2024 στο Κοβεντάρειο, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται άμεσες και βιώσιμες λύσεις στα τρία προαναφερθέντα σημεία προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται το αγαθό της τηλεθέρμανσης.

 

8 σχόλια

  • Επειδή και εσύ αναλογικά σαν πρώην πρόεδρος έχεις ευθύνες για την κατάντια της επιχείρησης κοίτα μην είσαι αυτός που επί των ημερών σου θα συμβεί να μην έχει η πόλη θέρμανση
    Αλήθεια η διοίκηση της επιχείρησης υπάρχει η απλά είναι αρμόδια για την αύξηση της αμοιβής των μελών της στα συμβούλια και τίποτε άλλο

  • Δεν είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του πρώην υφυπουργού της Καλλιόπης αλλά και του υπεύθυνου “διορισμών” στον δήμο Κοζάνης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα βρεθείς λύση στο πρόβλημα της τηλεθέρμανσης;

  • Ιδία και όχι ίδια Γιαννάκη επίθετο της αρχαίας. Ξες εσύ όπως οι αρχαίοι μηχανικοί χωρίς πτυχίο 🤣🤣🤣🤣

  • Είμαστε όλοι οι περήφανοι γιατί με έναν πολύ απλό τρόπο ο γιαννάκης μας είπε το τίποτα. Αυτοί που αποφάσισαν το κλείσιμο των ελληνικών μονάδων είναι αυτοί από τους οποίους έλαβες μετακινούμενος στη θεσσαλονίκη τις ευχές για μία καλή θητεία. Επομένως δεν είναι αυτοί αλλά αυτοί που σε στήριξαν για να εκλεγείς και τους χρωστάς την εκλογή σου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μόνα έργα που εκτελούνται σε όλο το δήμο αφορούν την κοινότητα του νέου Κλειτους.

  • Πάλι ο λαουτζίκος θα τα φορτωθεί ενώ είκοσι χρόνια τώρα αύξηση δεν είδαμε κι όλα πήγαν 400% πάνω.
    Επίσης άχνα δε βγάζετε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της τηλεθέρμανσης. Απορώ πώς δε μιλά ο κόσμος όταν πληρώνονται οι υπάλληλοι σας για να μπορέσουν από οικοδομή σε οικοδομή πετώντας ένα πίνακα στην είσοδο κ ζητώντας να τον συμπληρώσουν οι ένοικοι ,να κάνουν μάλιστα κ την αφαίρεση της προηγούμενης ένδειξης κάθε διαμερίσματος κλπ κλπ κ να σας το φέρουμε στα πόδια σας. Πάλι καλά που δεν μας βάζετε να βγάλουμε κ τηον λογαριασμό! Δήμαρχε βάλε σειρά να συμπληρώνετε εσείς όπως η ΔΕΗ μια ζωή τις ενδείξεις των ρολογιών κ να αφήσουν τις ξάπλες κ τις βόλτες. Έλεος! Δώστε στο κάτω κάτω τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής ατομικά. Η ακόμη κ τηλεφωνικής. Έλεος με το χουζουρι σας!

    • Έχεις απολυτό δίκαιο η επιχείρηση είναι ” ότι να ναι΄΄.Δουλεύει στον αυτόματο και οι μισθοί να πέφτουν.
      Κάκιστη νοοτροπία αντιμετώπισης των αιμοδοτών ( δημοτών ) αγένεια . Δεν φτιάνει που θέλουν τους λογαριασμούς στο πιάτο , δεν μπορούν να τους δεχθούν και ηλεκτρονικά.

  • Βγήκε ο υπουργός και είπε θα τα κλείσει ΟΛΑ !! Και Δεν βγαίνει κανένας βουλευτής, Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι να πούνε Κάτι γι’αυτό…. Το άφησαν έτσι !!! Η Δ. Μακεδονία σε 5 χρόνια Δεν θα έχει ούτε 100.000 πληθυσμό !!! Όπου φύγει!! Φύγει!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.