Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε και Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, συγχαίρει τους μαθητές των Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά το σχολ. έτος 2016-2017, όπως επίσης και τους μαθητές των ΕΠΑΛ, στους οποίους για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης σε Πανεπιστημιακές Σχολές και των οποίων οι επιδόσεις παρουσίασαν αυξητική τάση.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις ,μαθητές και μαθήτριες, για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία σας αποτελεί την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου με συγκινήσεις, γνώσεις ακαδημαϊκές, αλλά και γνώσεις για την ίδια τη ζωή.

Συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους με το δικό τους τρόπο.

Συγχαρητήρια και σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, δε θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το μέλλον δεν καθορίζεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από πολλές δοκιμασίες και προσήλωση σε σταθερούς στόχους , πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή εναλλακτική επιλογή, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.

Θερμά συγχαρητήρια, η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση της μακράς και επίπονης προσπάθειάς σας και στις δυσκολίες, που διανύει η χώρα αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία από τις διακρίσεις σας .

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ