Kozan.gr: Σημερινές εικόνες από τις εργασίες στο Κολυμβητήριο Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2024
12:18

Σημερινές εικόνες από τις εργασίες στο Κολυμβητήριο Κοζάνης .

5 σχόλια

  • Οι προηγούμενη διοίκηση άφησε πίσω της καμμένη γη πραγματικά θλιβερή κατάσταση!!! Μπράβο στον νέο δήμαρχο που κατάφερε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ορίσει έστω χρονοδιάγραμμα επίτευξης του έργου!! Επιτέλους να δούμε σύγχρονο κολυμβητήριο η πολύπαθη πόλη μας!!!

    • Κι ένα μπράβο τους που άφησαν κι έγινε το γήπεδο της Κοζάνης χωράφι, ξεράθηκε το χόρτο μετά από 20 χρόνια γιατί χάλασαν τα μπεκ

    • Κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Το έργο ανατέθηκε επί εποχής Μάλουτα και ο κΚοκκαλιαρης βγάζει τώρα φωτογραφίες για να πάρει τα εύσημα. Ειδικά ο Ιωαννίδης που είπε ότι ήταν περήφανος για το ότι έκλεισε το κολυμβητήριο πριν από 7 χρόνια τι θέλει τώρα να μας πει? Ότι ήταν ανίκανος να έχει σχέδιο να το ξανά ανοίξει! Το άφησαν ( Ιωαννίδης) να ρημάξει και τώρα ξεκίνησαν τις εργασίες και βγάζουν φωτογραφίες. Με τόσα χρήματα που χρειάστηκαν για να το επισκευάσουν θα έκαναν 50αρα πισίνα από την αρχή. Όσο για το σύγχρονο κολυμβητήριο που περιμένεις …. ΚΑΡΤΕΡΑ

  • Εμείς πάλι στην Πτολεμαΐδα, το καλοκαίρι το κλειδώνουμε, για να δουλέψει λίγο και ο ιδιωτικός τομέας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.