Kozan.gr: Ο Δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Δ. Κορωνίδης, της παράταξης Κοκκαλιάρη, ντρέπεται και ζητεί συγνώμη για την εικόνα του γηπέδου στο ΔΑΚ Κοζάνης

28 Ιουνίου 2024
15:59
Ο Δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Δ. Κορωνίδης, της παράταξης Κοκκαλιάρη, ντρέπεται και ζητεί συγνώμη για την εικόνα του γηπέδου στο ΔΑΚ Κοζάνης. Σε σχόλιό του στο facebook σε σχετική ανάρτηση του Βασίλη Μπατιανη, που δημοσιεύθηκε και στο kozan.gr, σημειώνει:

“Φίλε Βασίλη σύμφωνο απόλυτα μαζί σου.Είναι στενάχωρο να βλέπουμε τέτοια πράγματα .Στους 6 μήνες που είμαι μέλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο ένα πράγμα έχω καταλάβει, ότι αν πραγματικά θέλουμε να σώσουμε ότι σωνετε σαυτόν τον δήμο θα πρέπει να σταματήσουμε όλοι μας να κοιτάμε πίσω.Ειναι κρίμα και φυσικά ντροπή η πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας να παρουσιάζει τέτοια εικόνα το ΔΑΚ, εγώ προσωπικά σαν δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης ντρέπομαι και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη”.

15 σχόλια

  • Ζήτα συγγνωμες αλλά στο τέλος στο ταμείο οι συγγνωμες και οι ντροπές δεν μεταφραζονται σε ψήφους.

    Μάθαμε μπουρδιτσες όλοι.

  • Όλα τα γήπεδα πέριξ της πόλεως τα ίδια χάλια έχουν. (Λευκόβρυση, Άργιλος, Δρέπανο, Στρατιωτικό, Βατερό Άνω Κώμη. ΕΠΣ, Χαραυγή). Μόνο τα γήπεδο που χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚοίλων είναι σε καλή κατάσταση και του Κρόκου.

  • Ασε ρε Δημήτρη και εσυ πριν βγεις συνεχεια εγραφες για τα αδεσποτα για το χωριο σου που μενεις κιολας που το δικο μας γηπεδο ειναι σαν ενα εκγατελειμένο οικόπεδο με χόρτα τριγύρω γεμάτο αδέσποτα τώρα τι?αν θελεις να ξαναβγείς πρέπει να ακούσεις τον κόσμο που σε στήριξε δεν βλέπω πραγματικά να έχετε κάνει το παραμικρό μην πω ότι ειναι και χειρότερα τα πράγματα απο θέμα οργάνωσης.η κοζάνη τελείωνει η τελείωσε φροντίστε να είστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

  • Ρε Κορωνίδα εσύ σε ποια παράταξη είσαι;Όταν πάνε όλα καλά τρέχουμε να φωτογραφιθούμε,Όταν παρουσιάζεται πρόβλημα ,ξαφνικά γινόμαστε θεατές και σχολιαστές;
    Ούτε τα μωρά δεν σκέφτονται έτσι…

  • Και το γήπεδο του Μαυροδενδριου έχει τα ίδια και χειρότερα χαλια
    Βλέπετε τόσο η από ανεύρεση Ένωση όσο και ο Δήμος έχουν τον ίδιο στόχο
    Να επαναφέρουν το ποδόσφαιρο στην παλαιά του κατάσταση ,με το χόρτο να είναι αυτοφυές και μόνο όταν βρέχει να υπάρχει

  • Εγώ ντρέπομαι που μια τόσο μεγάλη τ.κ όπως είναι το Δρέπανο,δεν έχει μια σοβαρή μεγάλη παιδική χαρά,στο τεράστιο και αναξιοποίητο μέρος που ήταν η παλιά παιδική χαρά (Λούνα Παρκ) . Και έχουν γεμίσει όλα τα χωριά με 4 και 5 κατοίκους καινούριες παιδικές χαρές.
    Προφανώς και δεν φταίει η τωρινή δημοτική αρχή,αλλά ας ξεκινήσει να κάνει και τίποτα …

  • “Κοζάνη η πόλη του βιβλίου” είναι ένας δίκαιος χαρακτηρισμός της πόλης μας. Αμφιβάλλω αν η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχει διαβάσει ένα ολόκληρο βιβλίο!

    • βιβλιο λεει…..ουτε εφημεριδα δεν εχουν διαβασει ποτε.εαν δεν γελαει ηδη,σε λιγο καιρο,θα γελα,ολος ο κοσμος μαζι τους…

  • Ο ανθρωπος τολμησε και ειπε κατι ημουν αντιπαλος στις προηγουμενες εκλογες τον συγχαιρω για το θαρρος του τελικα ρε καναπεδακιες τι θελουμε αληθειες η ψεματα μπραβο μητσο συνεχισε ετσι να λεγονται και τα κακως κειμενα

  • Δεν κατάλαβαν ότι οι πολίτες δεν τους ψήφισαν γιατί είναι ικανοί, αλλά για να φύγουν οι άλλοι που ήταν κακοί…
    Μέχρι στιγμής, εικόνα πενταήμερης…
    Φωτογραφίες μόνο από πίτες φανούς πανηγύρια….
    Ξυπνήστε όσο είν’ ακόμα νωρίς…η πόλη δε βλέπετε!!
    Κ όλοι εσείς ανύπαρκτοι στην καθημερινότητα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι