Ο Λευτέρης Ιωαννίδης από σήμερα Πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης – Το μήνυμά του

28 Ιουνίου 2024
16:55
Το μακρινό 2007 (μα μαύρα μαλλιά και ελαφρώς λιγότερα κιλά) ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, από τότε πέρασαν 17 χρόνια με εκδηλώσεις, αγώνες για το περιβάλλον και την οικολογία, ομιλίες, κείμενα, εκδρομές, νέες φιλίες και πολλά ακόμα.
Είμαι πολύ τιμητικό για εμένα ότι, μετά από τον Χρήστο Μπέσσα και τον Lazaros Tsikritzis αναλαμβάνω πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης και είμαι σίγουρος πως μαζί με παλιούς και νέους φίλους θα συνεχίσουμε την παράδοση σχεδόν 40 χρόνων αγώνων για την οικολογία, το περιβάλλον αλλά κυρίως για μια καλύτερη κοινωνία.
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι: Δέσποινα Ξανθοπούλου, Ιωάννα Μπαλαμπανίδου, Στέλιος Μήλιος, Thanos Tourtouras, Sakis Koukoumpesis και Νίκος Κοζιάκης.
Δεν μπορώ βέβαια να μην αναφερθώ στον Λάζαρο Τσικριτζή, ο οποίος αν νομίζει πως θα πάρει «σύνταξη» από τον Οικολογία μάλλον κάνει λάθος, αφού θα είναι εδώ και θα συνεχίζει να μας δείχνει τον δρόμο, αν και με κάπως χαμηλότερες στροφές.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης για την εμπιστοσύνη.
Και τώρα ώρα για δουλειά!

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.