kozan.gr: Μαγευτική βραδιά (Παρασκευής 28/6) στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων με όπερα και μουσική του παγκόσμιου κινηματογράφου.(Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2024
21:37

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και τέχνη  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων, Μια συναυλία που με τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της όπερας και της μουσικής του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Οι Καλλιτέχνες οι της βραδιάς:

  • Κασσάνδρα Δημοπούλου, μεσόφωνος
  • Howard Hutt, τενόρος
  • Κωνσταντίνος Γκαρίπης, πιάνο

 

5 σχόλια

  • Κακή επιλογή μέρας. Ταυτόχρονα στο Βελβεντό ξεκινούσε το 3ο φεστιβάλ χορωδιών. Αναπόφευκτα, κόσμος από το Βελβεντό που ήθελε να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν μπορούσε. Κρίμα για τους καλλιτέχνες να τραγουδούν σε άδεια θέατρα.

  • Μα γιατί συνενοειτε ποτέ κάποιος με το Δήμο Σερβίων; Ειδικά να συνεννοηθούν με το Βελβεντό; Θα τους πέσουν τα μούτρα. Και μια έκθεση έκαναν δύο τουρκικό σχολείο πλήρως αποτυχημένη. Ούτε ημερομηνίες κοιτάνε ούτε τι γίνετε παραδίπλα. Και παίρνουν στο λαιμό τους και όσους έχουν καλές προθέσεις. Στο θεατράκι δεν ήταν ούτε καν όσοι είχαν κάνει ολόκληρη φασαρία ωστε να αναλάβει η αξιόλογη Δημοπούλου διευθύντρια στο ωδείο ριν μερικά χρόνια! Χάθηκε η καρεκλιτσα, έγινε η δουλειά μας τώρα δεν σας ξέρουμε! Η έπαρση είναι καλός σύμβουλος και η αλαζονεία θανάσιμο αμαρτημα

  • Oι καλλιτέχνες του επιπέδου της Δημοπούλου δεν κανονίζουν το πρόγραμμά τους με βάση τις εκδηλώσεις των διπλανών χωριών. Εχουν συγκεκριμένες διαθέσιμες ημερομηνίες για να πάνε να τιμήσουν το τόπο όπου γεννήθηκαν. Τώρα αν κάποιοι πραγματικά ήθελαν να ακούσουν αυτές τις φωνές που σπάνια εμφανίζονται στο τόπο μας το έπραξαν και γέμισαν το θεατράκι ενώ τα υπόλοιπα είναι φθηνές δικαιολογίες.
    Άλλωστε το βυζαντινό θέατρο των Σερβίων το ξέρουν ελάχιστοι των διπλανών γαλατικών χωριών.

    • τι γέμισε1 πλάκα κάνεις; ούτε καν αυτοί που την κάλεσαν -την ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ Κασσάνδρα Δημοπούλου-ΔΕΝ ΗΤΑΝ!
      η οποία ήταν κάποτε και διευθύντρια του ωδείου σερβίων ! Αλλά ούτε οι καθηγητές του ωδείου δεν πήγαν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.