kozan.gr: Η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς επισκέφτηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Κοζάνης – Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

29 Ιουνίου 2024
06:22
Η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μαριάνθη Δημοπούλου, επισκέφτηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Κοζάνης. Σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook αναφέρει: “Σε συνέχεια των επισκέψεων μας στους Δήμους και τα δημοτικά καταφύγια της χώρας επισκεφθήκαμε το προσωρινό δημοτικό καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης. Η νέα δημοτική αρχή κάνει σημαντική προσπάθεια αντιλαμβανόμενη την ανάγκη αποτελεσματικής διαχείρισης και μάλιστα σε μια περιοχή που τα αδέσποτα είναι κυρίως ποιμενικοί σκύλοι. Το καταφύγιο του Δήμου έχει ζώα που δεν πεινούν, είναι πάντα καθαρά και λαμβάνουν κάθε κτηνιατρική περίθαλψη και φροντίδα. Ο Δήμαρχος Κοζάνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κατανοούν απόλυτα ότι σε αυτό το τόσο δύσκολο ζήτημα για ένα Δήμο η συνεργασία με εκπροσώπους του εθελοντικού κινήματος είναι ζωτικής σημασίας. Ο ορισμός ως εντεταλμένης συμβούλου εκπροσώπου του φιλοζωικού σωματείου αποδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας και με χαρά μπορούμε να πούμε ότι ο Δήμος Κοζάνης είναι ένας Δήμος που προσπαθεί και οι προσπάθειες αποδίδουν”.

8 σχόλια

  • Τα αδέσποτα που τριγυρνούν σαν ιερές αγελάδες σ όλη την πόλη τα είδε??? Ότι έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους το ξέρει? Ότι έχουν καταχεσει τα πάντα??? Ότι αφήνουν φαγητά σε ξένες πόρτες οι ντεμεκ φιλοζωοι και αποτελούν κίνδυνο (τα αποφάγια) για τη δημόσια υγεία?????

    • Την κύρια ευθύνη για την επικίνδυνη για τους ανθρώπους κατάσταση με τα αδέσποτα τη φέρουν οι λεγόμενοι “φιλόζωοι”.

      • Την κύρια ευθύνη για την κατάσταση με τα δύσμοιρα αδέσποτα που παλεύουν να επιβιώσουν εκεί έξω τη φέρουν τα δίποδα που, αδιαφορώντας για ανθρώπους και ζώα, πετάνε τα κατοικίδιά τους ή τα μωρά των κατοικιδίων τους στο δρόμο.
        Οι φιλόζωοι είναι οι μόνοι που παλεύουν να αλλάξει η κατάσταση, στειρώνουν, εμβολιάζουν και σιτίζουν. Κάτι που όφειλε να κάνει το απόν κράτος.
        Είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ αν η “μαγκιά” σας φτάνει μόνο τόσο ώστε να τα βάζετε με τα θύματα (αδέσποτα) και όχι με τους θύτες (ξέρετε εσείς καλά ποιοι πετάνε τα σκυλιά τους στο δρόμο ή τα έχουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα κ αστείρωτα). Πρωτίστως τα σκυλιά δεν θέλουν να ζουν έτσι εκεί έξω. Αλλά αυτό θέλει υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης και ενσυναίσθησης για να το καταλάβετε.. οπότε….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι