kozan.gr: Κοζάνη: Γιώργος Τριανταφύλλου: “Δεχόμουν απειλές για τη σωματική ακεραιότητά μου”- Ο συγγραφέας του βιβλίου “Το έγκλημα να είσαι γκέι” μιλά για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ανήλικος, σε επίπεδο πόλης, από κάποιους ανθρώπους, σε σχέση με τον προσανατολισμό της σεξουαλικότητάς του και πως οδηγήθηκε, μετά από χρόνια, στη συγγραφή του βιβλίου (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2024
07:57

 

Μιλώντας στην εκπομπή “Δια ζώσης” του τηλεοπτικού σταθμού FLASH, o Γιώργος Τριανταφύλλου, από την Κοζάνη, συγγραφέας του βιβλίου “Το έγκλημα να είσαι γκέι” μιλά για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε ως ανήλικος, σε επίπεδο πόλης, από κάποιους ανθρώπους, σε σχέση με τον προσανατολισμό της σεξουαλικότητάς του και πως οδηγήθηκε στη συγγραφή του βιβλίου.

 

 

7 σχόλια

  • Μπράβο για το θάρρος σου. Εννοείται ότι η κοινωνία ,που είμαστε όλοι εμείς, είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας όποιος κι αν ειναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός.

  • Ανέκαθεν η Κοζάνη είναι μια συντηρητική οπισθοδρομική πόλη. Ειδικά με την μετοίκηση πολλων και δε το λέω για κακο.απλα.ειναι η αλήθεια. Αμόρφωτων χαμηλού γνωσιακή επιπέδου ανθρώπων από χωριά κυρίως. Τα ποσοστά Βελόπουλου Νίκης το αποδεικνύουν αυτό. Μπορεί να ειμασταν και συμμαθητές στο λύκειο και γυμνάσιο. Απλά τα παιδιά κάνουν ότι μάθανε από τους γονείς τους. Θέλουν να επιβληθούν η να βγάλουν κόμπλεξ σε άτομα που θεωρούν κατώτερα η πιο αδύναμα για κάποιο λόγο . Και το σχολικό σύστημα έχει αποτύχει στο να μορφώσει όχι εκπαιδεύσει τη νεολαία έτσι ώστε να απωλέσουν την οπισθοδρομική και αντιδραστική ιδεολογία που δέχονται από τους γονείς .

    • Ενώ το παίζεις προοδευτικός, προσβάλεις χαρακτηρίζοντας αμόρφωτους και οπισθοδρομικούς τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Νίκης και Βελόπουλου, πιο φασίστας πεθαίνεις, δημοκράτη της τσαπούς.

    • Σε ένα θέμα που αφορά τον σεξουαλικο ρατσισμό εσύ έβγαλες κοινωνικό ρατσισμό εναντίον όσων είναι από χωριά!!!
      Μπορείς να αιτιολογηαεις γιατί τα παιδιά των χωριών είναι αμόρφωτοι και της Κοζάνης μορφωμένα;
      Και τιελκά οι μορφωμένοι κοζανιτες, ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια;
      Αστεία η θέση σου.

  • Όλοι οι κομπλεξικοί, αμόρφωτοι εναντίον των παιδιών με ίδιαιτεροο σεξιυαλικο προσανατολισμό. Μαζί σου Γιώργο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.