Το νέο Krocus Kozanis Product είναι γεγονός… Μέλι με κρόκο Κοζάνης, χωρίς πρόσθετα,

1 Ιουλίου 2024
14:16

Το νέο Krocus Kozanis Product είναι γεγονός… Μέλι με κρόκο Κοζάνης, χωρίς πρόσθετα, σάκχαρα ή συντηρητικά! Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας μέλι με κρόκο Κοζάνης, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις & αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

2 σχόλια

  • Που θα βρούμε το προϊόν; ποιος το εμπορευεται; Λέξει δεν λέτε, η μήπως δεν ειναι διαθέσιμο ακόμη; τι είδους διαφήμιση κάνετε και ποιος την κάνει……. Είμαστε και αγράμματοι…… Καλό μήνα σας εύχομαι.

  • Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ήδη παραχθεί και αποσταλεί στον διανομέα μας για περαιτέρω τοποθέτηση στα ράφια των καταστημάτων όλης της χώρας. Την προώθηση και διαφήμιση του συγκεκριμένου νέου μας κωδικού την έχει αναλάβει όπως και για τα υπόλοιπα προϊόντα μας η εταιρία που συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εμπορικό μας τμήμα. Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης ΙΚΕ. Ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι