Χ. Ελευθεριου (Δήμαρχος Σερβίων): Νεράιδα – Λεύκαρα σε 6 λεπτά

1 Ιουλίου 2024
15:53
Χ. Ελευθεριου (Δήμαρχος Σερβίων) για το δρόμο Νεράιδα – Λεύκαρα μέσα σε 6 λεπτα: “Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους προσπάθησαν για να γίνει το όνειρο 100 χρόνων πραγματικότητα”.

 

9 σχόλια

  • Παιδιά σοβαρά τώρα ήταν όνειρο 100 χρόνων η σύνδεση νεράιδας με Λεύκαρα; Τέτοια “μεγάλα” όνειρα έχετε; Θα βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής; Την μείωση του πληθυσμού; Σε τι ακριβώς θα βοηθήσει; Δυστυχώς πεταμένα λεφτά από τους φόρους μας! Άσε που η νεράιδα πριν 50 χρόνια ΔΕΝ ήταν στον λόφο αλλά ΜΕΣΑ στην λίμνη!

    • Όνειρο εκατό χρόνων δεν ήταν αλλά ούτε και λεφτά από τους φόρους σας ήταν.Ο δήμος εποφελιτε από τα Λευκαρα και τη Νεράιδα ..Παίρνει χρήμα με λίγα λόγια..

  • Ελευθερίου όσο περισσότερα έργα θα κάνεις στα Λεύκαρα τόσους λιγότερους ψήφους θα λαμβάνεις εκεί.

    • Εσύ ξέρεις πόσο χρήμα παίρνει ο Δήμος από τα Λεύκαρα ? Ρωτά τον Ελευθερίου να σου πει..Η μιλάς έτσι για να πεις κάτι..Άντε μου γίνατε όλοι δικαστές..

  • Είναι έργο σημαντικό για εμάς, αφού ενώνει δύο Κοινότητες με κοινή ιστορία και που στο παρελθόν 1923 έως 1929 ήταν μία Κοινότητα.
    Οι ανάγκες όμως, όπως η έλλειψη νερού, ανάγκασε τους πρόσφυγες κατοίκους των μαχαλάδων Κιρτσαλάρ και Εκμεκτζούς να κατέβουν στις όχθες του Αλιάκμονα και κτίσουν την Νεράιδα.
    Ευχαριστούμε όσους μόχθησαν στο να κατασκευαστεί αυτός ο δρόμος

  • Μήπως τον δρόμο ρε παιδιά τον έκανε ο Κωνσταντοπουλος;
    Εγω έτσι ξέρω….
    Ο Ελευθέριου απλά τον έχει ασφαλτοστρώσει.
    Κάνω λάθος ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι