Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 3η συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Π.Δ.Α.Μ.) 2021-2027

2 Ιουλίου 2024
14:58

Η 3η συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Π.Δ.Α.Μ.) 2021-2027 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (κτίριο Π.Ε. Κοζάνης, Δημοκρατίας 27), υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

Τα Θέματα της συνεδρίασης είναι:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης
  2. Συνοπτική παρουσίαση της δομής και του περιεχομένου του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Π.Δ.Α.Μ.) 2021-2027
  3. Μεθοδολογία υποβολής προτάσεων μέχρι και την ένταξή τους στο Π.Δ.Α.Μ. 2021-2027
  4. Συζήτηση, αξιολόγηση από την Εδαφική Επιτροπή και υποβολή προτάσεων για ένταξη έργων/δράσεων στο Π.Δ.Α.Μ. 2021-2027
  5. Συζήτηση για την αναγκαιότητα αναθεώρησης του Π.Δ.Α.Μ. 2021-2027
  6. Παρουσίαση του Μνημονίου Συνεργασίας για την υποστήριξη της Πλατφόρμας Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας
  7. Παρουσίαση της δομής, του περιεχομένου και των στόχων της Ζώνης Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας
  8. Λοιπά θέματα

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι