Απόλυτα επιτυχημένος διαγωνιστικός αγώνας αεροσφαίρισης στην Δυτική Μακεδονία (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουλίου 2024
06:58
Κανένα σχόλιο

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε την Κυριακή(30 Ιουνίου), που μας πέρασε το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι αεροσφαίρισης για την σεζόν που διανύουμε στην Μηλίτσα Καστοριάς.

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Καστοριάς (Beavers) ως οικοδεσπότης και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης (Ωμέγα) συνδιοργάνωσαν έναν αγώνα αεροσφαίρισης γεμάτο αδρεναλίνη και ταχύτητα.
Σε πέντε διαφορετικές δεκάλεπτες αγωνιστικές ενότητες(+ bonus δύο πρόσθετα stages)ομάδες των πέντε διαγωνίστηκαν με τους αντιπάλους τους σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πεδίο όπου η ένταση της μάχης και η πίεση του χρόνου ήταν καθοριστικής σημασίας.
Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα,ο οργανωμένος σκιώδης χώρος και οι παροχές για τους παίχτες που περίμεναν την σειρά τους για να μπουν στο πεδίο έκαναν υποφερτές τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας ενώ τα πειράγματα και ο χαβαλές συνεχίστηκαν ακόμα κ μέσα στο CQB πεδίο όπου η πίεση χρόνου και η υψηλής έντασης διεξαγωγή των αγώνων αποζημίωσε τους πάντες.
Στην εκδήλωση ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα συμμετείχε με δύο ομάδες, ενώ την παρέα συμπλήρωσαν o Σύλλογος Αεροσφαίρισης Φλώρινας (Άρκτος),ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Τρικάλων (Tactical Monkeys) και βέβαια ο οικοδεσπότης Σύλλογος της Καστοριάς (Beavers).
Η διοίκηση του Συλλόγου της Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη που διακρίθηκαν καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την σπουδαία εμπειρία.

DCIM100MEDIADJI_0490.JPG

DCIM100MEDIADJI_0482.JPG

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.