Χύτρα ειδήσεων: Ποιος θα απαντήσει στα όσα σοβαρά καταγγέλει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου;

3 Ιουλίου 2024
09:31

Χθες, με άρθρο της στην εφημερίδα των Συντακτών, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας Γ. Ζεμπιλιάδου, κάνει λόγο για παιχνίδια στις πλάτες των ανέργων με το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, καταγγέλλοντας φωτογραφικούς όρους στις προκηρύξεις κατάρτισης των Εμποροβιοτεχνικών Επιμελητηρίων ΕΒΕ Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Λέσβου (διαβάστε σχετικά εδώ). Iδρώνει το αυτί κανενός με τα καταγγελλόμενα, θα τα ερευνήσει  ή το πολιτικό προσωπικό της περιοχής (Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι κτλ.) είναι μόνο για εμφανίσεις στα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή; Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων θα πουν κάτι; Για να δούμε…

Η Χύτρα

 

20 σχόλια

  • καλά που το αναδεικνύετε γιατί μια μερίδα της τοπικής δημοσιογραφίας χαϊδεύει όλη μέρα κάθε μέρα τον περιφερειάρχη και τα στελέχη του

    Μπράβο στο ΚΟΖΑΝ

    • Έργα ΑΠΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ έγιναν στη Μάνα Νερού Μεσιανης και Οινόης. Το θέμα έγινε γνωστό πολλές φορές αλλά αποτέλεσμα ουδέν.

      Με τιμή Γιώργος Α. Λάζαρος Μ. Ευάγγελος Σ. , Κυριάκος Μ. , Μιλτιάδης Μ. Νικόλαος Π κλπ

  • Η ΝΤΟΠΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ).
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ…..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ !

  • Από καιρό 6/3/2024 είχα γράψει ως σχόλιο στο https://kozan.gr/archives/537057
    Γιατί παραπονιέστε. Δείτε στο site της ΕΥΔΑΜ https://eydam.gr/ ποια έργα για την προώθηση στην εργασία έχουν ενταχθεί, με τι ποσά και σε ποιους. Άλλωστε γνωστό το ρητό κανένας δεν αγίασε στον τόπο του.

    • Μπορειτε να ανοίξετε κ σε μας τα μάτια λέγοντας μας που να κοιτάξουμε στο σαιτ της ευδαμ; Ευχαριστω πολυ

  • Η μονη σοβαρη πολιτικος και το μονο σοβαρο σαιτ της περιοχης που αναδεικνυει και σχολιαζουν πραγματικα προβληματα. ολοι οι υπολοιποι για παραλιες και θεαματα

  • ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ…
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΠΕΠΟΚ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    • Καλή η μπάλα στην εξέδρα αλλά δεν πιάνει. Για την Γεωργία ισχύει το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Για την ταμπακέρα δεν λες κάτι όμως; Πονηρούλη!

  • Ο Αμανατίδης γεωργία είναι χάρτινος πύργος.εκλεχτηκε από θυμό για τον κασαπιδη.η αντιπολίτευση σου όπως την κάνεις θα αναδείξει μέσα στο χρόνο ότι η διακυβέρνηση Αμανατίδη είναι φούσκα.

  • Μήπως χρειάζεται να γράφετε αναλυτικότερα τι ακριβως καταγγέλλει η κ Γ Ζεμπιλιαδου για να καταλάβουμε κι εμείς οι απλοί άσχετοι πολίτες τι ακριβως συμβαίνει από ποιον παίζονται παιχνιδια και τι ρόλο παίζουν τα Επιμελητήριο κλπ ;
    Αλλοιώς μας θόλωνετε χωρίς να μας διαφωτιζετε στοιχειωδώς…

  • Κασαπιδη και ζεμπιλιαδου με δυνατή αντιπολίτευση δείξτε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.
    Το εξάμηνο που πέρασε η στρατηγική τους είναι των κοτσαμπάσηδων σε κάθε ΠΕ οι απόψεις.

  • Αυτά θέλει η Περιφέρεια Γεωργία. Αποκλεισμούς και όχι ανοιχτούς διαγωνισμούς. Οι κολλητοί ξέρουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι