Εργασίες εντοπισμού και σφράγισης διαρροών στον αγωγό μεταφοράς ύδατος από το κεντρικό αντλιοστάσιο της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. έως και την κεντρική δεξαμενή της Αγίας Σωτήρας πραγματοποίησαν συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου

3 Ιουλίου 2024
12:31
Tην Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου προέβησαν σε εργασίες εντοπισμού και σφράγισης διαρροών στον αγωγό μεταφοράς ύδατος από το κεντρικό αντλιοστάσιο της Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε. έως και την κεντρική δεξαμενή της Αγίας Σωτήρας, καθώς και σε εργασίες αποκατάστασης του ρείθρου κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου με γνώμονα την προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου Βοΐου και την ορθολογική διαχείρισή τους αποβλέπει στην εξασφάλιση των αποθεμάτων τους, με απώτερο σκοπό την απρόσκοπτη διάθεσή τους στους δημότες. Στην κατεύθυνση αυτή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκαθίστανται το δυνατόν συντομότερα τυχόν διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Βοΐου.
Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. ΒΟΪΟΥ

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι