kozan.gr: Ο Γιάννης Αβραμίδης, ενόψει των Παγκόσμιων αγώνων frame running, προπονείται στο Βελβεντό (Φωτογραφία)

3 Ιουλίου 2024
16:13
Κανένα σχόλιο

Ο Γιάννης Αβραμίδης, ενόψει των Παγκόσμιων αγώνων frame running, προπονείται στο Βελβεντό . O Γιάννης Αβραμίδης είναι ένας πραγματικός νικητής της ζωής. Τον Μάιο του 2019 κατά τη διάρκεια προπόνησης στο αθλητικό κέντρο Βέροιας κατά την κάθοδό του στο άλμα επι κοντώ δεν έμεινε στο στρώμα αλλά εκτινάχθηκε χτυπώντας το κεφάλι του στο γυμνό σίδερο αντιστήριξης του πήχη το οποίο δεν είχε το προβλεπόμενο προστατετικό κάλυμμα. Έκτοτε ξεκίνησε μία γενναία μάχη 5 ετών και πλέον, στα 22 του χρόνια κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε αγώνες στίβου, τόσο στα 100, όσο και στα 400 μέτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά-στίβου της Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι