kozan.gr: “Καρφιά” Κασαπίδη, τόσο για τη ΝΔ όσο και για τον Γ. Αμανατίδη, για τη μετεκλογική στενή σχέση του Περιφερειάρχη με τη ΝΔ – Για το πολιτικό του μέλλον δηλώνει ενεργός πολιτικός, επικαλούμενος την προσφορά στον τόπο, αφήνοντας αιχμές για άλλους που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον – Πως σχολίασε τη διαγραφή Αυγενάκη (Βίντεο)

3 Ιουλίου 2024
20:11

“Καρφιά” Κασαπίδη, τόσο για τη ΝΔ όσο και για τον Γ. Αμανατίδη, για τη μετεκλογική στενή σχέση του Περιφερειάρχη με τη ΝΔ. Για το πολιτικό του μέλλον δηλώνει ενεργός πολιτικός, επικαλούμενος την προσφορά στον τόπο, αφήνοντας αιχμές για άλλους που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον. Πως σχολίασε τη διαγραφή Αυγενάκη. Δείτε όσα είπε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού West

32 σχόλια

  • Ο ανθρωπος που πεταξε πιο πολυ λασπη απ ολους εχει το θρασος να μιλαει για λασπη.
    Μιλαμε για θρασος

    • Έξι μήνες πέρασαν και δεν ειδσμε αλλαγή ουσιαστική. Το μόνο που είδαμε είναι να διοικεί η Πτολεμαίδα στην Κοζάνη. Ας μεταφερθεί λοιπόν η έδρα της Περιφέρειας στην Πτολεμαϊδα. Κύριε Περιφερειαρχη μην μεταφέρεται μόνο τμήμα το οποίο ανήκει στην έδρα της Περιφέρειας στην Πτολεμαίδα μεταφέρετε όλες τις υπηρεσίες στην Εορδαία μήπως και ικανοποιηθούν οι διοικούντες εκ Εορδαίας.

  • Πάνε στον Κυριακο ενεργέ πολιτικέ και μην ξεχάσεις ότι αυτός σε πέταξε εκτός..ο Αμανατιδης σε έξι μήνες έκανε χίλια παραπάνω από ότι εσυ σε 20 χρόνια πολιτικού βίου..,

    • Προφανώς ζεις αλλού! και όχι στη Δυτική Μακεδονία!
      Ότι “κινείται” από έργα μέχρι τώρα, είναι έργα Κασαπίδη!!!!!

    • Έργο Αμανατιδη Αλαζονεία, ανικανότητα, συσκέψεις χωρίς ουσία και το κυριότερο…. δελτία τύπου για τα αυτονόητα, το σανο δλδ που μασάνε οι Δυτικομακεδονες. Πες μας ένα έργο προσωπικό του Αμανατιδη και της κουστωδιας του. Α! όλοι από τη ΖΕΠ αυξήθηκε το μεροκάματο λάσπης.

  • Ας του εξηγήσει κάποιος ότι αποτελεί παρελθόν για το κόμμα. Μια χαρά ασχολείται με τον κήπο και τις κοτούλες του και προς τιμή του..

  • Κασαπιδη βαλε κοτες κήπους πρόβατα λεβάντες τριαντάφυλλα ,κανε φέτα και γίδια όλα αυτά που πρότεινες για κάνε να σε δούμε στην πράξη…. Απο τις θεωρίες σου χορτάσαμε…. ποια διάθεση προσφοράς για τον τόπο…τον τόπο τον ριμαξατε τελευταίοι σε ολα είμαστε

  • Προεκλογικά εθιξες το θέμα αλλά στο απαλό.
    Έργα ΑΠΕ αξίας εκατομμυρίων ευρώ έγιναν στη Μάνα Νερού Μεσιανης και Οινόης. Το θέμα έγινε γνωστό πολλές φορές αλλά αποτέλεσμα ουδέν.

    Με τιμή Γιώργος Α. Λάζαρος Μ. Ευάγγελος Σ. , Κυριάκος Μ. , Μιλτιάδης Μ. Νικόλαος Π κλπ

  • Ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ άρχισε να …. παραλαλάει !!!
    Χάνοντας την εξουσία νιώθει σαν το ψάρι έξω από την γυάλα
    Που είσαι ακόμα….

  • Η καταστροφική θητεία σας κύριε Κασαπίδη περιοριζόταν αποκλειστικά στα θέματα της εκκλησίας. Ο τόπος φτωχοποιείται και εσείς τα βρίσκατε όλα καλά. Να κάνουμε όλοι από έναν κηπάκο γιατι έρχονται δύσκολες μέρες

    Όσον αφορά το προσωπικό συμφέρον, κοιτάξτε πρώτα τα γύρω στελέχη σας και μετά να κάνετε κριτική σε άλλους. Φτάνει πια

    • Σώπα καλέ. Τα στελεχη που λες θα τους βρεις στον Αμανατίδη που σε παίζει.Σε βλέπω εσένα στο τέλος ούτε με κηπάκο που κοροϊδευες αλαζόνα και με μένος. Την τύφλά σου τη μαύρη που θα πεις κουβέντα για τις εκκλησίες. Ντροπή σου.

  • Πώς μπορεί τώρα να είναι τόοοοοσο δυσαρεστημενος με ΝΔ και μετά αν του κλείσουν το μάτι θα ξαναβάλει υποψηφιότητα ως βουλευτής ΝΔ;;;;
    Ο χωρος αυτός τον άδειασε κανονικά.
    Μήπως ήρθε η ώρα να δει τα φρικτά λάθη της παράταξης και να κάνει απολογισμό επιλογών ,πράξεων ,αποφάσεων ,επιλογής συνεργατων ( πολύ κακών στην περιφερεια που βοήθησαν να κατατροπωθει)
    Μόνο σε κάποιο άλλο χώρο μπορεί να κινηθει.Εκει τον θελουν;

    • Ελα ντε θα ρωτήσουμε τον Παπαδόπουλο που διακινεί σενάρια και ίντριγκες. Γνωστός ευαγγελιστής της ίντριγκας

  • Ολοι εσεις που κατηγορειτε τον Κασαπιδη γενικα και αοριστα και ανωνυμα γραψτε κατι συγκεκριμενο που εκανε λαθος ως περιφερειαρχης για να το μαθουμε και εμεις οι ασχετοι.Για μενα ο καλυτερος πολιτικος της περιοχης μας και μεχρι στιγμης αξεπεραστος ειναι ο κ.Κασαπιδης.Αν εσεις που τον κατηγορειτε ειχατε εστω και ενα λαθος του οσο ο σπορος σιναπεως θα τον ειχατε σταυρωσει, αλλα ελα που δεν υπαρχει ουτε ενα λαθος.

    • Αξιοπρεπής και ταπεινός. Τόσο ο ίδιος και η σύζυγός του. Δεν άρεσαν στα κοράκια γύρω τους. Μετά έφυγαν σε άλλη φωλιά. Ούτε στο νυχάκι πάρα τα λάθη του δεν τον φτάνουν. Δούλεψαν σκληρά και τίμησαν τον κόσμο. Ευθύς και όχι διπρόσωπος. Βρείτε δεύτερο αλλά δεν.

  • Παλι το ιδιο τροπαριο απο τον πατριάρχη. Αυτος ο τιμιος οι αλλοι τα λαμογια. Φτανει σε πηρανε χαμπαρι ολοι…..Παιδια η επανεμφάνιση του εχει να κανει μονο με το δικο του προσωπικο συμφέρον και μιλαει για τα συμφεροντα των άλλων. Στην ΝΔ δεν τον υπολογιζουνε. Περιμενει το νεο κομμα η την προσχωρηση στα μορφωματα. Αυτα προς ενημερωση. Εδω ειμαστε να το θυμάστε.

  • όλα τα σχόλια φοβερά με εκφράζουν απόλυτα ο κύριος τίποτα για την περιοχή έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει

  • Διαβάζω τα σχόλια και θλίβομαι!
    1) αυτοί που γραφουν για κοτουλες και κήπους, επειδή ζω σε χωριό, τι το κακό έχει η προτροπή να έχει, όποιος μπορεί, δεκα κότες και εναν μικρό κήπο;
    Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, ας μην ασχοληθεί!!!
    2) Πέρα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, αμφισβητεί πλέον κάποιος, ότι η Νέα Δημοκρατία και κυρίως οι τοπικοί βουλευτές, οχι απλα τον τον άφησαν μόνο του, αλλά στήριξαν και Αμανατίδη;
    3) κλείστε για λιγοτην εικόνα και κρύψτε το όνομα του – ΑΦΉΣΤΕΠΟΙΟΣΤΟ ΕΙΠΕ, σε τι από αυτά που είπε, διαφωνεί ο μέσος πολίτης;
    Ας αφήσουν την εμμονή που έχουν κάποιοι με τον Κασαπίδη και να δουν την πραγματικότητα κατάματα!
    Έλεος πια!!!!

    • Πολύ κακία βρε παιδί μου. Το να έχεις ζωντανά ζαρζαβατικά είναι και θέμα ποιότητας. Αυτοί που κοροϊδεύουν κάθονται σε μια καρέκλα ξαπλωτή και να τους κάνουν αέρα.

      • καλά τώρα αυτά με τους κηπάκους τα ξεκίνησαν κάποιοι παραγοντίσκοι, μπατηρημένης επιρροής, που δεν τους έκανε χατήρια.

    • Μια ειναι η πραγματιότητα. 20 χρόνια μηδενικό έργο. Απλα δεν ειχε θεσεις ευθυνης και δεν φαινοτανε. Οταν επιασε την καρεκλα του Περιφερειαρχη εδειξε ενα τραγικο και μικροψυχο προσωπο σε συνδυασμο με τους αυυλικους που τον περιτρυγυριζανε και ολα τα αρπακτικα που τον μαδουσανε που η κατασταση εγινε ανυποφορη. Πολιτικα εχει τελειωσει με δική του ευθυνη γιατι ακουγε αρχοντες κτλπ… να ειναι καλα ο ανθρωπος να χαρει την ζωη του αλλα οχι δεν θελουμε αλλη προσφορα στον τοπο.

  • -Ανυπαρξία έργου. Μόνο εκκλησιασμοί και οδοποιίες συχνά σε κλειστές αγροτικές μονάδες και μαντριά. Από εκεί και πέρα μηδέν.
    -Μηδαμινή προσφορά ανάπτυξης, μηδαμινό έργο στην απολιγνιτοποίηση.
    -Κάποιοι προβεβλημένοι αυλικοί έκαναν χρυσές δουλειές. Έκανε πως δεν έβλεπε.
    -Μεγάλη τοξικότητα στον προεκλογικό λόγο. Ανούσιες προσωπικές επιθέσεις.

    Ευχαριστούμε πολύ

    • οσο για τους προβεβλημενους ποιους εννοείς?

      μήπως έναν που ήταν να κατέβει με Κασαπίδη και μετά τα βρήκε με Αμανατιδη λόγω ταξίματος? αν εννοείς αυτόν απλά να ξέρεις ότι κάτι τέτοιοι που πατάνε σε δύο βάρκες και μόνίμως ζυγίζουν θα πέσουν κάποια στιγμή μέσα. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

  • Οι χειρισμοί του στο θέμα της γέφυρας θα μείνουν στην ιστορία.

    Καταδικάσετε την περιοχή Σερβίων Βελβεντού για πολλούς μήνες. Κάνατε αυτοψίες ο ίδιος, λες και ήσασταν μηχανικός, αγνοώντας εντελώς τις υπηρεσίες της περιφέρειας. Φέρατε αμφιλεγόμενο καθηγητή που έκανε όμορφες γενικόλογες παρουσιάσεις. Δεν ζητήσατε την συνδρομή των αρμόδιων υπουργείων. Δυσφημήσατε την περιοχή και τον τόπο

    Κλείσατε την γέφυρα. Έπειτα βάλατε φανάρια χωρίς καμμία εργασία να πραγματοποιείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Την ίδια στιγμή στην περιοχή δεν πατούσε άνθρωπος. Όσοι δούλευαν στην Κοζάνη έκαναν δρομολόγιο σαν να πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι