kozan.gr: Φθορές, από αγνώστους, στην πινακίδα του πολιτικού γραφείου του Μιχάλη Παπαδόπουλου στην Κοζάνη – Υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης εδώ και λίγες μέρες το περιφρουρεί βραδινές ώρες, μόνιμα σταθμευμένο (Φωτογραφία)

4 Ιουλίου 2024
00:43

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης εδώ και λίγες μέρες περιφρουρεί βραδινές ώρες, μόνιμα σταθμευμένο, το πολιτικό γραφείο, στην Κοζάνη, του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ο λόγος; Ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σημειώθηκαν κάποιες φθορές από αγνώστους, στην πινακίδα του πολιτικού γραφείου.

kozan.gr

 

 

3 σχόλια

  • ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΑ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΦΥΛΑΞΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!

  • Για τις φθορές που γίνονται καθημερινά σε κεντρικές οικοδομές της πόλης που έχουν μετατραπεί από νεαρούς σε γκέτο και όλοι με ένα σπρέι δοκιμάζουν τις καλλιτεχνικές ικανότητες σε τοίχους των οικοδομών ούτε κουβέντα. Παράκληση να μεταφέρουν το εν λόγω αυτοκίνητο σε κεντρική παιδική χαρά της πόλης για να έχουμε την ανάλογη φύλαξη. Έστω και έτσι!

  • Τελικά εκείνο το “φρούτο”που έγραφε σε όλη την Κοζάνη “ΘΡΙΛΕΡ” και “ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ” το βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. ; Υποτίθεται ότι ήταν κοντά στον εντοπισμό του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι