Διοικητικό πρόστιμο 1546,88€ για τη χθεσινή φωτιά σε γεωργική έκταση στο Κτένι Κοζάνης – Άλλο ένα πρόστιμο 1546,88€ σε άτομο στα Αλωνάκια Κοζάνης για καύση ζωικών απορριμμάτων εντός κτηνοτροφικής μονάδας

4 Ιουλίου 2024
09:45
Κανένα σχόλιο

 

 

  • Συνελήφθη στις 03 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση ζωικών απορριμμάτων εντός κτηνοτροφικής μονάδας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αλωνακίων, του Δήμου Κοζάνης, στην Κοζάνη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1546,88€€.
  • Συνελήφθη στις 03 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε εντός γεωργικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κτένι, του Δήμου Κοζάνης, στην Κοζάνη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1546,88€.

Γραφείο Επικοινωνιών

ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας

 

kozan.gr: Κοντινές φωτογραφίες και βίντεο από την ευρύτερη περιοχή Κτενίου Κοζάνης (προς Καταφύγιο) – Από που προήλθε η φωτιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι