Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ οργανώνει την Κυριακή 7.7.2024 πεζοπορία στον Βοϊδομάτη 

4 Ιουλίου 2024
10:16
Κανένα σχόλιο

 

Η διαδρομή που θα ξεκινήσει από τη γέφυρα του Βοϊδομάτη στην Κλειδωνιά Κόνιτσας. Το μονοπάτι κινείται παράλληλα με την  κοίτη του ποταμού και μέσα στα πλατάνια. Κατά την πορεία μας θα επισκεφτούμε το παλιό μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων και θα καταλήξουμε στη γέφυρα της Αρίστη, όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στα δροσερά νερά του Βοϊδομάτη (οπότε δεν ξεχνάμε μαγιό και πετσέτα!).

Μήκος διαδρομής περίπου 5,3 Km. Ώρες διαδρομής περίπου 2,5. Μέγιστο ύψος:  470 μ. Ελάχιστο ύψος: 420 μ

Αναχώρηση από τον χώρο στάθμευσης του Σκλαβενίτη στις 7:00.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο τηλέφωνο του Αρχηγού 694 8001652 (Αλέξανδρος Ι. Τσολάκης).

Όροι Συμμετοχής: Οι αναβάσεις γίνονται τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται το πρόγραμμα, τηρούν την επιλεγμένη διαδρομή και τις οδηγίες του αρχηγού και αναλαμβάνουν ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής τους, αποδεχόμενοι τους κινδύνους που ενέχει για την ασφάλειά τους. Ο αρχηγός της ανάβασης έχει το δικαίωμα να αποκλείσει άτομα που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφάλειας (ελλιπής ή ακατάλληλος εξοπλισμός, κακή φυσική κατάσταση, ανυπακοή). Το πρόγραμμα και η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιείται από τον αρχηγό και να προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες, στην δυναμική της ομάδας και σε άλλους απρόβλεπτους παράγοντες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι