Παρουσιάστηκαν τα νέα ροδάκινα Velvita Gold

4 Ιουλίου 2024
17:20

Χτες το απόγευμα, η Λαχαναγορά της Αθήνας γέμισε άρωμα, γεύση και χρώμα ροδάκινου, φιλοξενώντας την όμορφη εκδήλωση παρουσίασης του νέου brand ροδάκινων Velvita Gold από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Βελβεντού, «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού». Η εκδήλωση αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον παραγωγών και εμπόρων, αναδεικνύοντας τη σημασία του ποιοτικού ελληνικού προϊόντος και το νέο ποιοτικό βήμα που αποτελεί για όλο τον ελληνικό κλάδο του ροδάκινου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, κ. Νίκο Κουτλιάμπα και τον γεωπόνο-τεχνικό σύμβουλο του συνεταιρισμού, κ. Δημήτρη Βακάμη, οι οποίοι εξήγησαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμπορική σημασία της νέας αυτής προσπάθειας. Οι 6 νέες ποικιλίες ροδάκινων και οι 7 νέες ποικιλίες νεκταρινιών (η μια λευκόσαρκη) Velvita Gold θα είμαι μοναδικές στην Ελλάδα τόσο γιατί ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, όσο και επειδή χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα, την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμα, αποτέλεσμα και των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής Βελβεντού, της καλλιεργητικής φιλοσοφίας του συνεταιρισμού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο Βραβευμένος Brand Strategist, κ. Χρήστος Κατσάνος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα ροδάκινα και να απολαύσουν διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες βασισμένες σε αυτά.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν και στελέχη του ΥπΑΑΤ και του αγροτικού συνεταιριστικού χώρου, ολοκληρώθηκε με μουσική, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που τόνισε το πνεύμα συνεργασίας και ενότητας των μελών του «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού». Η επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει τη δυναμική του νέου brand Velvita Gold και την προοπτική του να κατακτήσει την ελληνική και διεθνή αγορά.

froutonea.gr

3 σχόλια

  • Τέτοια ποιότητα τι να πω .Τα αφήνεις εκτός ψυγείου μια μέρα και την άλλη μετά είναι μέσα στη μούχλα.

    • Αφού η μέση διατηρησιμοτητα σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα ( υψηλό άζωτο χαμηλό οξυγόνο) είναι δύο με τρεις μέρες. Τα ροδακινιά και τα νεκταρίνια είναι καρποί με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και νερό . Είναι μεζέδες στην ουσία για μύκητες και έντομα . Για αυτό και η χαμηλή διατηρησιμοτητα τους και η ανάγκη να διατεθούν νωρίς στη αγορά

      • Γενετική τροποποίηση λοιπόν, έτσι ώστε να αντέχουν κάνα μήνα εκτός ψυγείου, στο κέντρο της Σαχάρας.
        Μπας και ικανοποιηθεί ο ελληνάρας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι