kozan.gr: “Τα παράπονα στο Δήμαρχο (Σερβίων)” έρχονται τον Αύγουστο

4 Ιουλίου 2024
18:03

Έχοντας μπροστά του άλλα τεσσεράμισι χρόνια διοίκησης και γυρνώντας την πλάτη στην αυτοδιοικητική πεπατημένη των εκλεγμένων που ξαναθυμούνται την άμεση επαφή με τους πολίτες αποκλειστικά και μόνο προεκλογικά, εκείνος δείχνει να ακολουθεί διαφορετικό δρόμο. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, εντός του Αυγούστου, που ως μήνας για τους περισσοτέρους – κι ειδικά για τους  αιρετούς της τοπικής ή της κεντρικής πολιτικής σκηνής  – χαρακτηρίζεται ως περίοδος «θερινής ραστώνης», επιζητεί την επαφή με τους δημότες του, μέσω των ενημερωτικών συναντήσεων “Τα παράπονα στο Δήμαρχο”, που ο ίδιος καθιέρωσε την προηγούμενη αυτοδοικητική θητεία,. Προγραμματίζει συγκεντρώσεις, υπό μορφή λαϊκών συνελεύσεων, με τους κατοίκους διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Σερβίων,  προκειμένου να ακούσει τα παράπονα και να συζητήσει μαζί τους.

 

 

7 σχόλια

  • Θα αφήσει κανέναν να μιλήσει ή μόλις πας να πεις κάτι θα σε περιλαβαίνουν οι δικοί του και θα σε επιτήθονται; Έτσι κάνουνε πάντα και δεν αφήνουνε κανέναν να εκφράσει αντίθετη άποψη γιατί τους τσούζει. Ακόμη και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κλείνουνε τα μικρόφωνα και δεν αφήνουνε κανέναν να μιλήσει.

  • Τελικα μεγαλο σχολειο το Βελβεντο για τον Ελευθεριου. Ο εχων αντιθετη αποψη, βαρβαρος, εχθρος!

  • Χαχαχα ποιος καθιέρωσε τι ; Ρε παιδιά το μόνο που καθιέρωσε είναι ο μονόλογος , τα μισολογα και οι συκοφαντίες στον ανεμιστήρα, και οι επιθέσεις σε όποιον διαφωνεί!

  • Δελτίο τύπου του Δήμου από τον δημοσιογράφο που πληρώνεται από τον δήμο που μιλάει για το δήμαρχο σε τρίτο πρόσωπο και με ύφος “ρεπορτάζ”……..

  • ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ; ΝΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΖΕΥΚΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΗΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο ΔΕ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ

  • Τα ξέρει τα παράπονα ο Δήμαρχος.Στο ΛΙΒΑΔΕΡΟ να μην πατήσει,τι να πει ότι δεν ακούει όλη την κοινωνία και δήλωσε ιδιωτικές εκτάσεις για δημοτικές και άφησε το χειμώνα τους κατοίκους χωρίς ξύλα, ας σεβαστεί πρώτα την κοινωνία που τον εξέλεξε και όχι μόνο των Σερβίων και να αφήσει τους εγωισμούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι