Δήμος Σερβίων: Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλους

5 Ιουλίου 2024
11:23
Κανένα σχόλιο

 

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Σερβίων, ο Δήμος Σερβίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης και η ΥΠΑΤΙΑ της Lions προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλους όσοι το επιθυμούν. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην υπερσύγχρονη κινητή μονάδα οφθαλμολογικού ελέγχου, η οποία θα βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

Ημερομηνίες και Ώρες:

Σάββατο, 6 Ιουλίου: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Κυριακή, 7 Ιουλίου: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

Σκοπός της εξέτασης: Η πρόληψη της απώλειας όρασης από σοβαρές παθήσεις των οφθαλμών, οι οποίες συχνά γίνονται αντιληπτές πολύ αργά. Οι οφθαλμολογικές εξετάσεις θα βοηθήσουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση τέτοιων παθήσεων, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καλής υγείας των ματιών.

Σημείωση: Οι εξετάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και ανοιχτές για όλους. Όποιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να προσέλθει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

2464023182

6974385654

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι