Συνάντηση εργασίας  για το Εθνικό Παρατηρητήριο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 04 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Κοζάνης, με την   Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης,  με  Στελέχη  της ΕΥΔΑΜ, ΕΚΕΤΑ και  τους Προέδρους  των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Φλώρινας και  Καστοριάς

5 Ιουλίου 2024
11:48

 

Συνάντηση εργασίας  της  διοίκησης του Επιμελητήριου Κοζάνης , με την  Προϊσταμένη του Παρατηρητήριου  Δίκαιης Μετάβασης / ΕΥΔΑΜ κ. Θεοδώρα Ζαχαρία, τον Επιστημονικό  Συνεργάτη  του ΕΚΕΤΑ κ. Δημοσθένη Ιωαννίδη , και τους  Προέδρους  των  Επιμελητηρίων Γρεβενών κ. Νικόλαο Ράμμο , της Φλώρινας κ. Σάβα Σαπαλίδη και της Καστοριάς κ. Χαραλάμπο Καραταγλίδη, πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη  04  Ιουλίου και ώρα 13:30μ.μ.  στο Επιμελητήριο Κοζάνης.

Στη Συνάντηση  Εργασίας συζητήθηκε ο τρόπος ενεργοποίησης των Επιμελητήριων καθώς και  η  συμμετοχή τους στην άντληση πληροφορίας αλλά και στη διαμόρφωση κρίσιμων Ερωτηματολογίων κυρίως Οικονομικών, Κοινωνικών και Περιβαλλοντολογικών  θεμάτων που αφορούν το Επιχειρείν.

2 σχόλια

  • Το έργο που παράγουν είναι μηδέν θέσεις εργασίας.
    Πρέπει οι μισθοί τους να συνδέονται με το έργο που παράγουν.

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΥΗΡΙΖΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΒΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι