Συμπολίτης μας, μέσω του kozan.gr, καταγγέλει και θέτει διάφορους προβληματισμούς σε σχέση με την αισχροκέρδεια

6 Ιουλίου 2024
17:30

Ζούμε σε μία κοινωνία που συνεχώς αλλάζει.ακρίβεια ανεργία αισχροκέρδεια. Για όλα φταίει ο πόλεμος η άνοδος του πετρελαίου κτλ. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Δυστυχώς φίλε μου τίποτα από όλα αυτά δεν φταίει. Φταίμε εμείς οι ίδιοι που γίναμε στην τελική ζώα και προσπαθούμε να φάμε ο ένας τον άλλον. Όποιος μπορεί πατάει πάνω στον άλλον τον μαχαιρώνει τον σκοτώνει τον εκβιάζει του πίνει το αίμα χωρίς ίχνος δισταγμού,ηθικής και ορίων. Μέσα σε αυτή την κοινωνία το μεγαλύτερο πρόβλημα μας πλέον η ακρίβεια των τροφίμων για την οποία φταίνε πολύπλοκοι διεθνείς παράγοντες… κτλ..κτλ. … Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε για μένα. Μπήκα να ψωνίσω σε σούπερ μάρκετ στο οποίο πηγαίνω τόσα χρόνια και θέλοντας να αγοράσω ένα μπουκάλι λίτρο λάδι το οποίο αγόρασα και πριν από τρεις μέρες στην τιμή των 11€ και 9 λεπτών σήμερα όλως παραδόξως μετά από “τις φοβερές παγκόσμιες αλλαγές” πωλούνταν στην τιμή των 13 ευρώ και 48 λεπτών και μάλιστα σε έκπτωση 2 ευρώ και 40 λεπτών. Μιλάμε για μία αύξηση άνω του 45% αν βάλουμε και την υποτιθέμενη έκπτωση. Και εγώ ρωτάω έγινε καμία αύξηση στη ν τιμή του ελαιολάδου? Άλλαξαν σοδειά? Άλλαξαν παρτίδα? Φταίει ο πούτιν? Πηραν αύξηση οι παραγωγοι? Τίποτα απολύτως από αυτά, δεν άλλαξαν ούτε καν κιβώτιο στο ράφι! Ντροπή και αίσχος για αυτούς που δεν υπολογίζουν κανέναν συνάνθρωπό τους. Που δεν υπολογίζουν την γιαγιά και τον παππού με την πενιχρή σύνταξη, τον εργαζόμενο που αμείβεται με τα ίδια λεφτά που αμειβόταν και το 2000(προσωπικό βίωμα),τον άνεργο! ΈΛΕΟΣ πια ΦΤΑΝΕΙ ξεμπροστιάστε τους! Και όλα αυτά δεν τα λέω πίσω από την ανωνυμία. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του καθενός . (Υπάρχουν φωτό και αποδείξεις!)

12 σχόλια

  • Καλό είναι να πεις το όνομα από το super market.Οταν το κράτος είναι απών αυτά γίνονται όλες οι υπηρεσίες του κράτους έχουν το δόγμα πάμε και όπου βγει. Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να βάζει πρόστιμα μόνο στους πολίτες.Στους εφοπλιστές φίλους τους δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

  • Ανακοινώθηκαν ανατιμήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα από 1η Ιουλίου και οι επιχειρήσεις προσπαθούν να καλύψουν τη χασούρα.

  • Εσύ που έκατσες και έγραψες λοιπόν αυτή τη διαμαρτυρία είμαστε πεπεισμένοι ότι ψηφίζεις ΝΔουλα επομένως δεν χρειάζεται καν να αγχώνεσαι! Όλα καλά πατριώτη!

  • Θασοκ νουδουλοι και ψυριζα οι υπεύθυνοι, και αυτοί που τους ψήφιζαν έστω και μια φορά.
    Όλα τα άλλα για λαϊκή κατανάλωση.

  • Λόγω της 3ετους εμπειρίας μου σε υπεύθυνη θέση αλυσίδας σούπερ μάρκετ παραθέτω τα εξής:
    Τα σούπερ μάρκετ αυξάνουν τις τιμές ανάλογα με την τιμή που αγοράζουν τα προϊόντα..
    Άρα υπεύθυνες για την ακρίβεια είναι οι εταιρείες που προμηθεύουν τα προϊόντα .
    Μπαίνοντας στο σούπερ μάρκετ θεωρούμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών και θα υπάρχει μείωση τιμών..
    Λάθος αν κοιτάξετε πίσω από τις συσκευασίες θα δείτε ότι πολλά προϊόντα με διαφορετική εμπορική ονομασία ανήκουν στην ίδια εταιρεία..
    Πχ στα απορρυπαντικά βλέπουμε δεκάδες διαφορετικές μάρκες αλλά στην ουσία δύο εταιρείες τα έχουν όλα..
    Επομένως ανταγωνισμός δεν υπάρχει.
    Οι 4-5 χονδρέμποροι αντί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, πίνουν ένα κρασάκι μαζί και αποφασίζουν πόσο θα πουλάνε..
    Επίσης τα κανάλια που διαφημίζουν τα προϊόντα μην περιμένετε να αγγίξουν το θέμα αφού το κύριο εισόδημα τους προέρχεται από τις διαφημίσεις..

  • Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της ακρίβειας να καταπολεμήσει την ακρίβεια; Τον πήρανε χαμπάρι και οι δικοί του δεν χρειάζεται αντιπολίτευση την αντιπολίτευση την ανέλαβε …. ο Σαμαράς με τον Καραμανλή.

  • Για θεραπια μονο ενα φαρμακο υπαρχει.απολυτος σεβασμος στο πορτοφολι μας και αγορες μονο τα απαραιτητα και σε μικρες ποσοτητες.μονο ετσι κτυπαμε τα πασης φυσεως καρτελ.

  • Τα ερωτήματα σου έχουν έναν και μόνο αποδέκτη….Κυριάκος Μητσοτάκης…..αυτός που άφησε ανεξέλεγκτη την αισχροκερδια…..συνένοχοι το 41 % ….μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται….περαστικά σας

  • Τουλάχιστον 3 χρόνια υπομονή ακόμη, 5 χρόνια τώρα πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο αλλά ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει. Τον ψηφίσατε 2 φορές οπότε μη διαμαρτύρεστε, σας αξίζουν ότι παθαίνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι