Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων – ΠΑΕ ΠΑΟΚ – O Στέλιος Αλμασίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

7 Ιουλίου 2024
19:22
Η ακαδημία είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει πως επίσημα πλέον ο Στέλιος Αλμασίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ένα παιδί που είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας μας, ανδρώθηκε σε εμάς και μεταπήδησε πριν λίγα χρόνια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή που μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη προσπάθεια και θυσίες κατόρθωσε να κάνει το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο.
Συγχαρητήρια Στέλιο σε εσένα και την οικογένεια σου για αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γέρος, τυχερός και τα καλύτερα έρχονται!

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο παιδί,μακάρι να παίξει και στην πρώτη ομάδα.Στατιστικα ένα στα 200 παιδιά που έχετε στην ακαδημία σας λογικό είναι να κάνει το βήμα παραπάνω.Αυτο αυτομάτως δε σημαίνει ότι είναι έργο δικό σας η εξέλιξη του ..Έργο δικό σας είναι η διάλυση του τοπικού ποδοσφαίρου με το παιδομάζωμα που κάνετε και η διάλυση των περισσότερων ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής .Στο τέλος θα παίζετε εσείς με τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας μόνοι στο Α τοπικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι