Άρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαΐδα και στο προπονητικό κέντρο στο ξενοδοχείο «Παντελίδης»

8 Ιουλίου 2024
11:51
Κανένα σχόλιο

ην πρώτη του προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») πραγματοποίησε ο Άρης την Κυριακή (7/7). Η αποστολή του «Θεού του πολέμου» θα παραμείνει ως τις 15 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Την αποστολή αποτελούν οι: Cuesta, Κυριαζής, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pavicic, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

Από εκεί και πέρα ο Λίντσεϊ Ρόουζ, στον οποίον έχει δοθεί άδεια, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας (08/07) θα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

sportime.gr

Άρης: Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία στην 

 

Άρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην ΠτολεμαΐδαΆρης: Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στην Πτολεμαΐδα

ΠΗΓΗ sportime.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι