Απολογισμός με εντάσεις και “καρφιά” στο Δήμο Βοΐου (Βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2016
07:21
Κανένα σχόλιο

Ο ισολογισμός και απολογισμός του Δήμου Βοΐου για το 2015 συζητήθηκε στην πρώτη ειδική συνεδρίαση της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου.

Για προσπάθεια νοικοκυρέματος σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον έκανε λόγο η Γλυκερία Παπαδιώτη.

Για καταστροφική οικονομική πολιτική έκανε λόγο η Παναγιώτα Ορφανίδου, αφήνοντας αιχμές στη θητεία Γκάση που άφησε πολλά χρέη με απευθείας αναθέσεις υπερσυμβατικών έργων στον πρώην Δήμο Τσοτυλίου και εκκρεμούν δίκες με διεκδίκηση ποσών πάνω από 1.000.000 Ευρώ.

Επίσης αναφέρθηκε στα τεράστια ελείματα της ΔΕΥΑΒ, καθώς και στους απλήρωτους εργαζόμενους των δομών.

«Ευημερούν οι αριθμοί και εξαθλιώνονται οι άνθρωποι» είπε ο Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Μόνο οι 300.000 αφορούν το Τσοτύλι είπε ο Γιώργος Μαγιάγκας, και τα υπόλοιπα όλους τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους με τα 465.000 να αφορούν τα σφαγεία Βοΐου.

Ταμειακό έλλειμμα συνολικά 5.000.000 ευρώ θα δούμε αν ενοποιήσουμε όλους τους πίνακες ισολογισμών των επιχειρήσεων είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm..

siera fm

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.