Συγχαρητήρια σε όλους! Η συναυλία αγάπης η οποία οργανώθηκε στην «Αίθουσα τέχνης» του Δήμου Κοζάνης την 20η Ιουνίου απέφερε το ποσόν των 8.885 ευρώ

9 Ιουλίου 2024
11:11

Ο σύλλογος «Μακρυγιάννης» και η ομάδα εθελοντών «Δημήτρης Δαϊρούσης» γνωστοποιούν ότι η συναυλία αγάπης, την οποία οργάνωσαν στην «Αίθουσα τέχνης» του Δήμου Κοζάνης την 20η Ιουνίου απέφερε το ποσόν των 8.885 ευρώ. Ήδη δόθηκαν 8.000 ευρώ σε έξι πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες:

Στον Δήμο Κοζάνης για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας λόγω του σκοπού της συναυλίας.

Στο μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας και στους μουσικούς της ορχήστρας για την ολοπρόθυμη αποδοχή της έκκλησής μας.

Στους μουσικούς Κωνσταντία Τεντόγλου, Βαγγέλη Τζημόπουλο, Νέστορα Σταθόπουλο, Γρηγόρη Τζαναμπέτη, Κώστα Τζαναμπέτη, Χρήστο Παπαδημητρίου και Στέλιο Κώτα επίσης για την ολοπρόθυμη αποδοχή της έκκλησής μας.

Στον Βαλάντη Χατζηζήση για τη σκηνοθέτηση της εκδήλωσης δωρεάν.

Στους μεγάλους χορηγούς  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Δήμο Κοζάνης, V2 productions, Ατματζίδη Άρη, Αδελφούς Πιτένη, Φούρνο με τα ξύλα, Σάββα ΙΚΕ, ΒΙΕΚΚΟ, ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ, Δημουδιά, Join Plus, Τριαντάφυλλο (γάλα Ιμέρων), Μέλλον Τεχνική Αναπτυξιακή Ο.Ε., Κορκά Αικατερίνη, Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων, σύλλογο «Μακεδονικός».

Στους χορηγούς Παπαϊωάννου Γιάννα (αρτοποιείο), εργαζομένους ΑΝΚΟ, σύλλογο γυναικών Αιανής, σύλλογο γονέων δημοτικού Σχολείου Πετρανών, σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ «Οι πυλώνες», Welcome stores Ιωαννίδη, Κακλίδη αρτοποιεία.

Στους χορηγούς επικοινωνίας εφημερίδες και ιστολόγια Θάρρος, Πρωινός Λόγος, Πτολεμαίος, Kozan.gr, Κοζανη, KozaniMedia, KozaniLife.

 

Σύλλογος «Μακρυγιάννης»

Ομάδα εθελοντών «Δημήτρης Δαϊρούσης»

 

Ένα σχόλιο

  • Δεν είδαμε σε ανάρτηση καμμία φωτογραφία από τον αρμόδιο και υπεύθυνο σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού με την οποία να διατυπώνεται η οργιωδης προσπάθεια του δήμου για την επίτευξη της εκδήλωσης
    Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καλά θα κάνει αντι για φωτογραφιες και κσπελωματα να κάνει και κάτι για τα θέματα αρμοδιότητας του στην πολη,αν και το παρελθόν του δείχνει απλά ότι δεν μπορει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι