Beach party ΟΡ(Η)ΧΕΙΟ την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαϊδας

9 Ιουλίου 2024
14:43

 

Beach party ΟΡ(Η)ΧΕΙΟ την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαϊδας

 

11 σχόλια

  • Όλα τα έχετε λύσει αυτό ξέρετε τι σημαίνει θέλετε χαζούς στο δήμο ώστε τα σοβαρά προβλήματα να μην έρχονται στο τραπέζι αλλά να ασχολούμαστε με παιδική χαρά.

  • Χαχα οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν ηθοποιοί και σκηνοθέτες ερε τι ψήφισε ο κόσμος.αυτο θέλουν άλλωστε δεν υπάρχει αντιπολίτευση και κάνουν φιέστες για να ξεγελούν τον πολίτη από τα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή.
    Απόλυτος ξεπεσμός.

  • Αλήθεια τώρα; Αυτό έλειπε από την πόλη; Ακόμη ένα πανηγυράκι; Θα ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό να μείνει στην πόλη ή μόνο με φρου φρου;
    Υ.Γ. το βίντεο με την παρέα του αντιδημάρχου να πρωταγωνιστεί ή με την ξανθιά συνεργάτη του δημάρχου πότε θα βγει;

  • Σοβαρότης μηδέν! Αντιδήμαρχοι ηθοποιοί , για αυτό σας ψήφισε ο κόσμος ή ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου; Καθόλου δεν ντρέπεστε;
    Άσε που μάθαμε ότι ο δήμος έδωσε 3000€!!!!! για αυτό το πανηγύρι!

  • Σουργελομπαχτσες φίλοι μου
    Η ξανθιά και οι κομπάρσοι εκεί έχουν λύσει όλα τα προβλήματα με φιεστοκαραγκιοζλικια ερε τι ψηφίζετε που είναι η αντιπολίτευση (βρήκαν και κάνουν) χρήμα ρέει καταρρέει.

  • Μπράβο Δήμαρχε! Είσαι στον σωστό δρόμο για να μας φέρεις θάλασσα! Αυτή είναι η σειρά: πρώτα η παραλία και μετά το νερό! Εύγε! (…ή πάρτα να μη στα χρωστάω;)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι