kozan.gr: Επίσημο: Nέα σελίδα στο ΤΕΕ Τμ. Δ. Μακεδονίας με το δίδυμο Χριστοπούλου & Συλλίρη, στην Προεδρία της Διοικούσας – Νέος πρόεδρος ο Ν. Συλλίρης – Αντιπρόεδρος η Β. Χριστοπούλου – – Τι είπαν Χριστοπούλου & Συλλίρης αλλά κι ο Σ. Κιάνας (Βίντεο)

9 Ιουλίου 2024
22:32

Nέα σελίδα στο ΤΕΕ Τμ. Δ. Μακεδονίας με το δίδυμο Χριστοπούλου & Συλλίρη, με τη συμφωνία μεταξύ τους να είναι  28 μήνες & 20 μήνες αντιστοίχως, στην Προεδρία της Διοικούσας. Νέος πρόεδρος (για τους πρώτους 20 μήνες) αναδείχτηκε ο Ν. Συλλίρης. Αντιπρόεδρος η Β. Χριστοπούλου. Δηλώσεις Χριστοπούλου, Κιάνα & Συλλίρη.

 

44 σχόλια

  • Τώρα το ΤΕΕ θα εκτοξευθεί. Οι ικανοτεροι ειδικά ο νέος πρόεδρος. Θα μας στείλετε σε κάνα τρελάδικο..

  • Καλά ρε Κιάνα, την έφαγες με τον ίδιο τρόπο που έφαγες τον προηγούμενο;;;; Αφου το ξερες το παιχνίδι καλύτερα πώς έχασες στο οαρα πέντε;!

  • Ο αλλος νομιζε οτι θα ειναι αυτος που θα καθοθηγει και θα ειναι ο παικτης της επόμενης δεκαετιας. Μεσα σε οκτω μήνες τα εχασε ολα. Αν εβγαινε ο Κασαπίδης θα ηταν το νουμερα ενα, αυτοσ που θα εκοβε και θα εραβε, συν πρόεδρος στο σωματείο τους.
    Η υβρις ομως τιμωρειται…..
    ΥΓ Οταν θες να λεγεσαι πολιτικος οταν χανεις να γινεσαι ταπεινος.

  • Τον Συλλίρη ρε τον κάνατε μεγάλο παίχτη. Σηκώνω τα χέρια. Τι να σου πω Χριστοπούλου αυτός που σε κατηγορούσε έχει το πάνω χέρι με την δική σου υπογραφή. Σας λυπάμε μα πιο πολύ τον θεσμό που λέγετε ΤΕΕ. Τον υποτιμήσατε πολύ.

  • Κρίμα Βούλα.Ειχα άλλη άποψη για σένα. Μετάνιωσα που σε ψήφισα.Δεν είναι πάντα η καρέκλα αυτοσκοπός.Θα μπορούσες να ζήσεις και χωρίς αυτό το αξίωμα.εγω θα ντρεπόμουνα..

  • Κιανα το ίδιο έκανες στην πρώτη δύναμη στις προηγούμενες εκλογές. Σαν αντιπεριφερειαρχης με τον Κασαπιδη για την απολιγνιτοποιηση για τον Covid τι ακριβώς εκανες; Παντού έψαχνες έμμισθες θέσεις αλλά από το έργο κρίνεται το αποτέλεσμα.

  • Το μεγάλο φαβορί που θα σαρωνε με τον ανεξάρτητο συνδυασμό δευτεροκλασατη και πίσω από τον Συλληρη.Ουτε να καμαρωσει δεν μπορεί.

  • Ήρθε η ώρα να χορέψουν κάποιοι το ζεϊμπέκικο του Καζαντζίδη “απ’ τα ψηλά στα χαμηλά κι’ απ’ τα πολλά στα λίγα ” . Εάν αναλύσεις τους στοίχους του τραγουδιού έχει μεγάλο νόημα και είναι μάθημα προς γνώση και συμμόρφωση.

  • Πήγαν και έβγαλαν πρόεδρο του 12 τοις εκατό περίπου. Πολύ μυαλό οι μηχανικοί. Έχουν πτυχία μεγάλα. Να σας βάλουμε και στην κυβέρνηση.

  • Στέργιο καλά τα λες, απλά τα θυμήθηκες σήμερα. Μέχρι χθες ακούγεται ότι αλλά έκανες επειδή ήσουν βέβαιος για συνέχιση της θητείας που είχες με την λογική όλα δικά σου. Τα περί συνεργασιών που προέκυψαν σήμερα είναι απλώς για τα προσχήματα όταν πλέον ήταν αργά.

  • Μέγα λάθος της Χριστοπούλου.Δεν μπόρεσε να κερδίσει και επιβίωσε χάρη στον Μέγα Συλληρη.Ο οποίος της έδωσε και 28 μήνες μετά από αυτόν Φυσικά.

  • Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή. Η Χριστοπούλου που λοιδορούσε τακτικές της προηγούμενης συνδιοίκησης, έπραξε ακριβώς τα ίδια και όπως λέει η παροιμία “έγλυψε” εκεί που έφτυνε.

  • Όταν πατάς σε σάπια σανίδια θα γκρεμό τσακιστείς.Αυτό έπαθε ο Στέργιος.Αφού πρώτα ο Συνδιασμος Δυναμικό ΤΕΕ γκρεμοτσακίστηκε τώρα η ΔΚΜ..Λάθος του Δ. Τεε. Τελικά αυτή η καρέκλα, τα πλούσια βιογραφικά χωρίς αντίκρισμα. Χάθηκε η υπερηφάνεια.

  • Το είχε πει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ: «Οι εκλογές στο Τεε δυτ μακ είναι μια διαδικασία που κερδίζει κάποιος και βγαίνει πρώτος, αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο Συλλίρης».

  • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ.

  • Παει ο Μαυροματιδης.Τον ξεκανανε για τα καλα ολοι.Ουτε που θα τον θυμομαστε οτι ηταν καποτε προεδρος του τεε.Απλα δεν το καταλαβε.

  • τελικα Μαυροματιδη τα καταφερες.Εκανες τον Συλληρη προεδρο του τεε κατι που για τον ευτο σου δεν μπορεσες.Σε πουλαει και σε αγοραζει.Μπορεις να καμαρωνεις γιαυτο το αποτελεσμα.

  • O πρώην πλέον πρόεδρος δεν εχει κανενα θεμα , μην ανησυχείτε
    Μια χαρα τρεχουν οι δουλειες που ξεκινησαν με τις εμμισθες θεσεις Περιφερειας και ΤΕΕ
    Τωρα σιωπή , εστι ειναι και φυσικά βράζει η παραταξη πως θα τον διαδεχτει και θα πρεπει 4-5 χρονια να λούζετε ότι ε΄καναν αυτοι στο Δυναμικό, δλδ ΑΠΑΞΙΩΣΗ –
    και το χειρότερο χαλάνε τα λόμπι και οι συμμαχίες με τα βύσματα της ΝΔ , κάτι Κλούβε και κάτι υπόλοιποι που τσιμπάνε θέσεις και πόστα συνεχεια
    Καληνυχτα και καλές διακοπές
    Τραβατε τωρα στο Σταθη να σας βρει καμια άλλη δουλεια, κάνα χαζόσυνεδριο να βγαίνετε φωτογραφίες

  • Τελικα ολοι μαριονετες στα χερια του μεγαλου ρυθμιστη.Το γαιτανακι που επλεξαν ολοι οι απολιτικ.Δηθεν ΝΔ,δηθεν πασοκ ,δηθεν ανεξαρτητοι.

  • Ο ΚΙΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. – Πληρωθηκε με το ιδιο νομισμα
    Ο ΚΙΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ.ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ. – Εχασε γιατι ετσι επρεπε να γινει.
    Ο ΚΙΑΝΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.

  • Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις πρόεδρος έχοντας κάνει μηδενικό σχεδόν αγώνα και όντας τρίτη δύναμη; Μεγάλη επιτυχία… για τον Συλλίρη….για το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας δεν ξέρω….

  • δήθεν,δήθεν,δήθεν.Γεμίσαμε από δήθεν.Οι ορίτζιναλ χάθηκαν.Χριστοπούλου ήσουν έκπληξη τελικά.Κέρδισες 28 μήνες αλλά έχασες πολύ στην υπόληψη μου.

  • Εγω παντως δεν την βλεπω χαρουμενη.Θα μου πεις πως να χαρει?Πρωτη δεν μπορεσε να βγει .Τωρα με το Συλληρη?Εχασε πανηγυρικα.Την λυπαμαι αληθεια .Ειναι για κλαματα.Τριτη και καταιδρωμενη.Α ρε Μαυροματιδη που οπου ανακατευτηκες τα εκανες θαλασσα.Τη χρησιμοποιησες για να παρεις το αιμα σου πισω.Βλεπεις για σενα ηταν ανοιχτη πληγη που μετα απο τοσα χρονια αιμορραγουσε ακομη.Ποτε δεν τον ξεπερασες τον ξεριζωμο σου απο το τεε.Καλα να παθεις.Η αλλη ομως τι σου εφταιξε??Οχι οτι και αυτη ειναι αμοιρη ευθυνων!!

  • Μητσο πως τους πετσοκοψες ετσι χωρις να παρουν χαμπαρι…. Του εκοψες 2 μηνιατικα μεσα σε διαστημα ενος χρονου…

  • βούλα μπορεί να τελείωσες πολυτεχνειο αλλά τα θαλασσωσες στην μοιρασιά!Μια απλή μέθοδος των τριών ήτανε.Δεν σεβάστηκε ς τον αγώνα που σου καναμε,την ψήφο μας ;

  • ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΕ

    ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!!!!

  • ΧΑ ΧΑ ΧΑ παρωδία οι εκλογές του ΤΕΕ…η Χριστοπούλου έχασε την αξιοπρέπειά της για την τιμημένη καρέκλα,ο ανεπαρκέστατος Συλλίρης αναδείχτηκε σε ρυθμιστικό παράγοντα με 13% ,ο έξυπνος Κιάνας πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα,ο Μαυροματίδης αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό και τους μέτριους να αποδεικνύουν τη γύμνια τους. Κρίμα

  • Μόνο τιμημένη δεν είναι τελικά η καρέκλα. Εμ μαλάτα Εμ γαλάτα. Ξενέρωσα τελείως. Δεν με γοητεύει πια το μηχανικός.

  • Οι μηχανικοί μίλησαν. Ψήφισαν Κιάνα και Χριστοπούλου. Αυτοί έπρεπε να συνεργαστούν. Ο Κιάνας να έβαζε μυαλό και να πετούσε έξω το Συλλίρη. Η Χριστοπούλου αποδείχτηκε ελάχιστη. Πούλησε αυτα ποου ελεγε για την καρέκλα. Άλλα έλεγε, άλλα έκανε. Κρίμα γιατί την είχα σε εκτίμηση.

    • Επίσης την είχα σε εκτίμηση και την ψηφίσαμε αλλά δεν την ξέραμε τελικά.Πολύ κατώτερη των περιστάσεων.Της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει ανάστημα αλλά δεν το χε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι