«Η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη μπροστά και στα μεγάλα» – “Πράσινο φως” έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών για την διασύνδεση της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης με το ενιαίο σύστημα Τηλεθερμάνσεων

10 Ιουλίου 2024
11:27

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Δημοτική Αρχή Κοζάνης χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, βάσει της οποίας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027», το κομβικό έργο της διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης με το ενιαίο σύστημα Τηλεθερμάνσεων Κοζάνης-Πτολεμαΐδας-Αμυνταίου, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, με δικαιούχο τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), κατόπιν υποβολής του σχετικού αιτήματος από πλευράς της Εταιρείας στις 27 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη, η οποία φέρνει πιο κοντά το αύριο της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης με την παρούσα υπουργική απόφαση, αποδεικνύει ότι η Δημοτική Αρχή, όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, εργάζεται αθόρυβα και με πρόγραμμα, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που κάθε μέρα υλοποιούνται τόσο στα καθημερινά όσο και στα μεγάλα ζητήματα, αναγνωρισμένες από τους συνδημότες μας, με τους οποίους συνομιλούμε συνεχώς και αδιαλείπτως.

Πράξεις που έρχονται μπούμερανγκ σε όσους επένδυσαν ανεπιτυχώς εδώ και έξι μήνες να σπιλώσουν τις προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης για μια νέα πορεία που έχει ανάγκη ο τόπος, εκτοξεύοντας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου έναν ασυγκράτητο λαϊκίστικο λόγο με κούφια συνθήματα, υστερικές κορώνες, παράλογες συγκρίσεις και ασυνάρτητα γεγονότα, ξεχνώντας ωστόσο τη δική τους πολυετή πολιτική θητεία, όπου επί ημερών τους έμεινε ο Δήμος Κοζάνης ένας απλός θεατής των εξελίξεων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τελικά όλοι εκείνοι, οι οποίοι επί έξι μήνες αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα, την παρεμβατικότητα ή ακόμη και τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής στα μεγάλα ζητήματα, όπως αυτό της Τηλεθέρμανσης, διαψεύδονται και θα διαψεύδονται κάθε φορά παταγωδώς.

Να είναι βέβαιοι πως αναμένονται ακόμη πάρα πολλά παρόμοια γεγονότα που θα  αποδεικνύουν ότι αυτή η «εργολαβία» απαξίωσης του έργου της Δημοτικής Αρχής Κοκαλιάρη, θα καθίσταται «έκπτωτη» κάθε φορά, αφού στηρίζεται σε σαθρά και εσφαλμένα επιχειρήματα, τα οποία οι πολίτες έχουν ήδη αντιληφθεί.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην τονιστεί ότι για το θετικό αποτέλεσμα της σημαντικής υπουργικής απόφασης, συνέβαλαν καθοριστικα Διοίκηση και Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ οπως και η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά.

Γραφείο Τύπου

10 σχόλια

  • ΤΟΣΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ ?
    ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙΤΕ !!!!

  • Σύγχυση εις το κρανίο της παράταξης Κοκαλιαρη
    Αλήθεια γιατί κανείς υπεύθυνος δεν κάνει την ανακοίνωση,αλλά αναφέρεται ο αναρμόδιος Δήμος Κοζάνης
    Και όποιος ξέρει αντικαμβανεται

  • Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο Κοκκαλιάρη! Αν νομίζεις ότι εσύ είσαι έξυπνος και οι πολίτες κοιμούνται τότε μάλλον εσυ είσαι φελός, συγνώμη για την έκφραση

  • εκεινος ο κυριος που τα βαζει ολο με τον Κοκκαλιαρη σε κατασταση εμμονης και γελαει ο περισσοτερος κοσμος μαζί του τι εγινε θα μας πει τιποτα παλι για τον Αργυρο να γελασουμει? καταπιε την γλωσσα του. τι εγινε τωρα τουμπεκι; μηπως θα πει οτι δεν εκανε παλι τιποτα ο Κοκκαλιαρης και ολα γινονται απο μονα τους. αντε ρε παληκαρε γραψε κατι να γελασουμε φημιζεσαι για την αντικειμενικοτητα σου

  • Η τηλεθέρμανση..και δεν θα είναι αποδοτική..λόγω απόστασης που θα διανύει το νερό και λόγω τιμής θα είναι πανάκριβη. Η μόνη λύση για την Δυτική Μακεδονία..που πρέπει να ξαναμπεί στο προσκήνιο..είναι η σύνδεση με το φυσικό αέριο..σε όλη την Δυτική Μακεδονία!!

  • Αφήστε τον κόσμο να κρίνει το έργο σας. 30 Σεπτεμβρίου περιμένουμε ανακοίνωση για το ποσό των χρεών που κατάφερε να εισπράξει η νέα δημοτική αρχή από τους κακοπληρωτες της ΔΕΥΑΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι